Energyboost

Energyboost

Overal om je heen is fijne energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Deze kracht voedt, versterkt en beschermt je. Soms lijkt het wel of je er even niet bij kunt, of de stroom onderbroken is. Een steuntje in de rug kan je helpen om weer bij die fijne energie te komen, zodat je er weer vol tegen aan kunt. De verzorgingsproducten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met energie: 'Energy boosted' noemen we dat. Door het gebruik van NU-producten omring jij jezelf met fijne energie. Voor de één betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander is het juist een flinke oppepper.

Kunstenares Else van der Sloot uit Boxmeer over Creativiteit, Energie en Natural Upgrade

Energy & Wellbeing

Jezelf verzorgen is vaak een puur functionele aangelegenheid; je wast je haar omdat het vet is en smeert je na de douche nog snel in met wat crème. Terwijl dit juist ideale momenten zijn om naast een fysieke opschoning aandacht te geven aan het verzorgen van je energiebalans. Waarom maak je er niet een echt moment van zingeving en rust van? Zo kun je 's avonds een zware dag heel bewust van je afspoelen en je 's ochtends opladen en beschermen tegen de impact van invloeden en prikkels van buitenaf. Door bewust aandacht te geven aan zowel lichaam en geest stel je je open voor liefdevolle energie en kom je terug bij je zelf. De NU-producten helpen je hierbij en omringen je met energie waarbij jij je thuisvoelt.

Natural Upgrade by Nicole Jansen

Gastenboek

  • 19-10-2020 - Hi lieve Nicole!
    Via Yet ben ik jou producten gaan gebruiken,...  lees meer
  • 16-10-2020 - Zeer onder de indruk van de producten van Nicole! Mijn...  lees meer
  • 12-10-2020 - Lieve Nicole, ben jij je bewust hoeveel rust en liefde...  lees meer
Plaats een bericht

Jouw wellness product op maat

Je kunt er ook voor kiezen om je wellness product op maat te laten maken. Een energyboost speciaal bij jou passend op dit moment. Lees verder..

Energyboost

Overal om je heen is positieve energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Lees verder..

© 2015 - 2020 natural upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel