Join us!

Ben jij zelf sensitief/gevoelig en of werk jij met kinderen en/of volwassenen? 

Dan trek jij vast ook sensitieve/gevoelige mensen aan in je dagelijks leven, praktijk of werk. Kinderen en volwassenen op zoek naar manieren om zich te ontladen van de dagelijkse indrukken. Kinderen en volwassenen die last hebben van stress, burn out, pijnklachten, overprikkeling, woede-uitbarstingen, concentratieproblemen, slaap problemen etcetera.

Natural Upgrade is energetische verzorging, vanuit het hart gemaakt om kinderen en volwassenen hierbij krachtig te ondersteunen en te verlichten. Trefwoorden: zacht,rustgevend, warm, liefdevol, helend. Makkelijk aan te reiken, makkelijk in gebruik, breed inzetbaar, puur, voelbaar, betaalbaar en exclusief.

Lijkt het jou ook leuk en zinvol om kinderen en volwassenen de Natural Upgrade verzorging te laten voelen en ervaren?

Join us !

Natural Upgrade is energetische en fysieke verzorging in één en dus niet te vergelijken met andere verzorgingsproducten. Natural Upgrade helpt je op een snelle makkelijke manier te ontladen, aarden, verlichten, op te schonen en dat is voelbaar!

De inzetmogelijkheid en toepasbaarheid van Natural Upgrade is breed en veelzijdig. Momenteel is er samenwerking, met Reguliere Specialisten, in Ziekenhuizen, op Scholen, met Winkeliers, Pedicures, Massage specialisten, Coaches, Schoonheidssalons, Yoga Docenten, Fysio- Therapeuten en diverse Natuurgeneeskundig en Energetische Behandelaars. 

 

Geloof jij ook in de kracht van verbinding en samenwerking?

Join Us !

Natural Upgrade by Nicole Jansen

Gastenboek

  • 19-10-2020 - Hi lieve Nicole!
    Via Yet ben ik jou producten gaan gebruiken,...  lees meer
  • 16-10-2020 - Zeer onder de indruk van de producten van Nicole! Mijn...  lees meer
  • 12-10-2020 - Lieve Nicole, ben jij je bewust hoeveel rust en liefde...  lees meer
Plaats een bericht

Jouw wellness product op maat

Je kunt er ook voor kiezen om je wellness product op maat te laten maken. Een energyboost speciaal bij jou passend op dit moment. Lees verder..

Energyboost

Overal om je heen is positieve energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Lees verder..

© 2015 - 2020 natural upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel