Natural Upgrade in de praktijk

De inzetmogelijkheid en toepasbaarheid van Natural Upgrade is breed en veelzijdig. Momenteel is er samenwerking, met Reguliere Specialisten, in Ziekenhuizen, op Scholen, met Winkeliers, Pedicures, Massage specialisten, Coaches, Schoonheidssalons, Yoga Docenten, Fysio- Therapeuten en diverse Natuurgeneeskundig en Energetische Behandelaars. Een glimp uit de praktijk met onderstaande filmpjes...

Voor een (top)sporter is een goede warming up erg belangrijk. En wanneer je topsport beoefent is het belangrijk stevig in verbinding te blijven met je passiegevoel om onder druk ook goed gefocust en in balans te blijven. De energyboost van de Natural Upgrade Sportsgel helpt je hierbij. Naast de krachtige fysieke verzorging voor je spiermassa bied je een sporter met deze energyboosted Sportsgel net wat meer...!

Fysiotherapeute Shannon vertelt...

In de webshop bij de Sportsgel zie je het filmpje met meer fijne info van Steffie...de aanvoerster van het eredivisie volleybalteam.


Massage specialiste/docente (sport/ayurvedisch) Iris van Wessel. Wie uit de massagebranche kent haar niet?

Natural Upgrade, energetische Massage-olie, Balm for Legs, Feetcare, Handcream, Sportsgel, Skin oil. Hoe gemakkelijk te smeren vóór, tijdens, of na een lichaamsmassage. Dat is natuurlijk dubbelop ontspannen, ontladen en ontstressen en zou iedere masseur voor je klaar hebben moeten staan. Iris werkt ermee en geeft goede tips. Kijk je mee?


Judith Tonissen, KinderYoga Juf, schooldocente en kinderboekenschrijfster (10zachtewarmemannetjes )

Wanneer je zelf kinderen hebt of met kinderen werkt zie je dagelijks hoe puur en kwetsbaar kinderen zijn. Hoe moeilijk het voor vele kinderen is om balans, concentratie en focus te houden met alle prikkels om hen heen. De energetische Natural Upgrade verzorging helpt hierbij...Juf Judith laat zien hoe zij ermee werkt in de kinderyoga lessen...Je zou toch weer kind willen zijn bij zo'n creatieve juf ! Kijk je mee?


Anita Goumans, Pedicure, Voetreflexologe. Bij haar in de praktijk in Meerlo komen ook kinderen gediagnosticeerd met Autisme. Anita vertelt over hun reactie na een massage met de Natural Upgrade verzorging. 

Natural Upgrade by Nicole Jansen

 

Gastenboek

  • 19-10-2020 - Hi lieve Nicole!
    Via Yet ben ik jou producten gaan gebruiken,...  lees meer
  • 16-10-2020 - Zeer onder de indruk van de producten van Nicole! Mijn...  lees meer
  • 12-10-2020 - Lieve Nicole, ben jij je bewust hoeveel rust en liefde...  lees meer
Plaats een bericht

Jouw wellness product op maat

Je kunt er ook voor kiezen om je wellness product op maat te laten maken. Een energyboost speciaal bij jou passend op dit moment. Lees verder..

Energyboost

Overal om je heen is positieve energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Lees verder..

© 2015 - 2020 natural upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel