Nieuws & Agenda

Natural Upgrade is altijd in beweging!

Je vindt ons op beurzen, in winkels, en bij behandelaars waar ik jong en oud graag laat kennismaken met de fijne Natural Upgrade werking. Persoonsgerichte aandacht, uitleg en het laten ervaren staan dan centraal. 

De wie, wat, waar "kanjekomenkennismaken" agenda, lees je op fb Natural Upgrade en hier :

19/20 September staan we weer op de beurs!

Waar? Stand H05 In Rijswijk, Broodfabriek, Volmerlaan 12, de Paranormaal Alternatief beurs. Entreekaarten alleen online verkrijgbaar zie de site van de Broodfabriek, Paranormaalalternatief.

 


NIEUWS 14 Mei:

DE SUNMILK IS KLAAR EN TE BESTELLEN IN DE WEBSHOP !

Ook de HANDSOAP is weer op voorraad !


Wist je dat....

- de nieuwe liquid Hand Soap al na 1 dag was uitverkocht ..?!

- er alweer gewerkt wordt aan een nieuwe voorraad hiervan...

- zodra er weer Hand Soap is je deze in onze Natural Upgrade webshop kan bestellen en bij verschillende Natural Upgraders...

- er ook gewerkt wordt aan een energetisch beschermende Natural Upgrade SunMilk. 

- deze Sunmilk dan wel een "limited edition" en tijdelijk aanbod zal zijn. Het is met het nederlandse weer een echt seizoensgebonden product. En je smeert toch het liefst een vers van de pers product zoals je van ons gewend bent :)  Ik zal hier ook melden wanneer deze te verkrijgen is. Pre-orderen kan natuurlijk weer ! Een krachtige bescherming op alle fronten voor alle sunny people :)

- het tekstkaartjes ontwerp voor de Roomspray eindelijk klaar is... en ik er eerder in alle drukte echt geen inspiratie en tijd voor had. Met dank aan Minke Zegveld voor het digitale gebeuren ( not my talent)

- deze "no beurzen en no presentatie" periode dan weer erg nuttig blijkt omdat er nu wel ruimte en flow is voor deze zaken.

- ik met nog meer nieuws bezig ben... hierover later meer :)

 

Het is erg leuk om in de voorbereiding een aantal van jullie al te laten kennismaken met de basis van de cremes of sprays. Zo filmden we toevallig vorig jaar ook een spontaan testmomentje aan de Maas. En ja deze super verfrissende en verzorgende Natural Upgrade Handcream met de aardende boost, uit je hoofd in je lijf,  is zoals jullie weten al verkrijgbaar in de Natural Upgrade webshop en bij een aantal Natural Upgraders. ( Yet de Winter Boxmeer, Joyce Koffeman Valburg, Spirit&Gifts Beuningen, Juuls Kruidenhoekje Gennep en Horst ,Magic Angels Oost-Souburg)

Wil jij ook graag deel uitmaken van het Natural Upgrade testpannel ? Laat het me maar weten... :) 

 

Natural Upgrade by Nicole Jansen

Gastenboek

  • 19-10-2020 - Hi lieve Nicole!
    Via Yet ben ik jou producten gaan gebruiken,...  lees meer
  • 16-10-2020 - Zeer onder de indruk van de producten van Nicole! Mijn...  lees meer
  • 12-10-2020 - Lieve Nicole, ben jij je bewust hoeveel rust en liefde...  lees meer
Plaats een bericht

Jouw wellness product op maat

Je kunt er ook voor kiezen om je wellness product op maat te laten maken. Een energyboost speciaal bij jou passend op dit moment. Lees verder..

Energyboost

Overal om je heen is positieve energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Lees verder..

© 2015 - 2020 natural upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel