Body Butter | Lavender 200ml - Krachtige Verlichting

Artikel 1 van 19 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Energyboosted voor ondersteuning in verlichting en ontlading. Geeft zachtheid en versterkt je pure hartsgevoel. Krachtig energetisch helend.


Natural Upgrade Body Butter smeer je overdag een beetje op je handen om bij jezelf te blijven. Ondersteunt je verbinding met je eigen zachtheid en pure hartsgevoel. Hierdoor kan je makkelijker op gaan merken of invloeden van buitenaf je uit je kracht lijken te halen. Een krachtige energetisch verlichtende boost voor een zwaar voelende of pijnlijk voelende plek zoals bijv. nek, schouders of op je rug. Plaatselijk te smeren op bovenlichaam bij pijn. De zuivere lavendel heeft een natuurlijke, rustgevende en ontspannende werking. 

Een product dat veel voor je doet. Met een krachtige energetisch helende boost.

Combineren: Ideaal in combinatie met de Feetcare en Balm for Legs die je de ondersteuning geven voor een stevige aarding en ontspanning.

Tip: Geef Natural Upgrade Body Butter cadeau ipv een fruitmand. En verwen je handen of een pijnlijk voelende plek eens met het smeren van deze Body Butter!

KinderYogajuf, schooldocente, boekenschrijfster (10zachtewarmemannetjes-tip) Judith Tonnissen vertelt over haar eerste kennismaking met de werking van de Bodybutter en meer... Kijk je mee?

© 2015 - 2022 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel