Energyboost

Overal om je heen is fijne energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Deze kracht voedt, versterkt en beschermt je. Soms lijkt het wel of je er even niet bij kunt, of de stroom onderbroken is. Een steuntje in de rug kan je helpen om weer bij die fijne energie te komen, zodat je er weer vol tegen aan kunt. De verzorgingsproducten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Door het gebruik van NU-producten omring jij jezelf met fijne energie. Voor de één betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander is het juist een flinke oppepper.

Kunstenares Else van der Sloot uit Boxmeer praat met ons over Creativiteit, Energie en Natural Upgrade:


Energy & Wellbeing


Jezelf verzorgen is vaak een puur functionele aangelegenheid; je wast je haar omdat het vet is en smeert je na de douche nog snel in met wat crème. Terwijl dit juist ideale momenten zijn om naast een fysieke opschoning aandacht te geven aan het verzorgen van je energiebalans. Waarom maak je er niet een echt moment van zingeving en rust van? Zo kun je 's avonds een zware dag heel bewust van je afspoelen en je 's ochtends opladen en beschermen tegen de impact van invloeden en prikkels van buitenaf. Door bewust aandacht te geven aan zowel lichaam en geest stel je je open voor liefdevolle energie en kom je terug bij je zelf. De NU-producten helpen je hierbij en omringen je met energie waarbij jij je thuisvoelt.


Energiebalans


Wat er allemaal om ons heen gebeurt, daar hebben we over het algemeen weinig grip op. Waar je wel grip op kunt krijgen is jouw eigen energiebalans. Stevig in verbinding blijven met jouw pure natuur is een grote uitdaging voor de vele hooggevoeligerds onder ons. Wanneer je stevig in je kracht kunt blijven kan je de wereld om je heen makkelijker aan. Natural Upgrade ondersteunt je daarbij.


Over energie gesproken


Hoewel kennis over "energie en energetisch werk" niet persé nodig is om profijt te hebben van de Natural Upgrade verzorging... hieronder meer uitleg.

Alles in onze wereld bestaat uit energie. Alles vibreert. Zelfs metalen objecten of voorwerpen zo hard als steen. Ook wij mensen vibreren. En wij stralen bewust en onbewust onze vibraties uit. Dit is ons energieveld. Ons energielichaam. Dagelijks maken wij contact met elkaars energie en met die van onze omgeving. En wanneer iets minder goed of niet bij ons past, komt deze energie in botsing, in conflict met die van onszelf.  In feite wordt je de hele dag gespamd met allerlei vibes uit je omgeving. Dit kan voor vele kinderen en volwassenen behoorlijk onprettig aanvoelen. Een 'vol' hoofd gevoel, overprikkeling, stress, concentratie gebrek, woedeuitbarstingen, zwaar gevoel in je nek, je schouders, tussen je schouderbladen, pijntje hier, pijntje daar... het kunnen allemaal uitingen en gevolg zijn van die spam en onbalans in je energielichaam . 

Opschoning van je energieveld en ondersteuning van je energiebalans, je natuurlijke bescherming, je spamfilter, is dus erg belangrijk. Hiervoor gebruik je de Natural Upgrade verzorging. 


© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel