OVER NATURAL UPGRADE


Waarom Natural Upgrade?


Hoogsensitief? Prikkelgevoelig? Bewustzijnsontwikkeling?
Onrust in je lijf? Concentratie problemen? Slecht slapen? Stress? Burn-out?
Zwaar gevoel in je nek, schouders, tussen je schouderbladen, pijn?

We hebben allemaal wel ergens blokkades. Een plek in ons lichaam waar het niet lekker doorstroomt, een plek waar spanning zich makkelijk ophoopt. Bij onvoldoende ontlading en ontspanning kunnen de blokkades zwaar gaan voelen, ze kunnen je overprikkelen en stress en andere klachten geven. Dat is beslist geen pretje. Een goede energiebalans is dus erg belangrijk en vraagt om aandacht en aanpak. Hiervoor gebruik je de Natural Upgrade verzorging.


Een niet te vergelijken product


Natural Upgrade is energetische en fysieke verzorging in één en niet te vergelijken met een ander verzorgingsproduct. Natural Upgrade helpt je op een snelle makkelijke manier te ontladen, verlichten, op te schonen. Dit is voelbaar! We zijn energie in een lichaam en steeds meer mensen weten dat en voelen dat ook. Of zullen dat nog gaan ontdekken en voelen. 

Voor de meeste gevoelige kinderen en volwassenen is aarding en in contact blijven met zichzelf, in plaats van meekleuren met hun omgeving, een hele grote uitdaging. Hiervoor biedt Natural Upgrade jou goede ondersteuning. Op een simpele en snelle manier. Voor velen is het gebruik van de Natural Upgrade verzorging tevens dè self-care-boost in bewustzijnsontwikkeling.


Bestanddelen


De Natural Upgrade verzorgingsproducten bestaan qua samenstelling hoofdzakelijk uit natuurlijke en plantaardige ingredienten. Dit percentage varieert van 96% -100%. Wat een fijne pure basis! De liefdevolle energetische Natural Upgrade boost maakt jouw verzorging vervolgens helemaal compleet!Niets boven de natuur


Buiten in de natuur voelen we ons meestal blij, rustig en fijn. De oerkracht van de natuur schoont ons op, biedt rust en geeft balans. Een boswandeling of duik in zee kan wonderen voor ons doen wanneer we ons gestressed en minder prettig voelen. Echter hebben we daar niet iedere dag de tijd of mogelijkheid voor. Dan is een alternatief om je met die kracht van de natuur te verbinden natuurlijk erg welkom en superfijn om binnen handbereik te hebben. Daarom ...Natural Upgrade !


© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel