Voor de jeugd

Er zijn al heel veel kinderen die Natural Upgrade gebruiken en er erg blij mee zijn. 

Maar voor de camera vertellen hierover... dat durft niet ieder kind. Of het kind durft wel maar mag dit niet van één van de ouders ivm privacy .

Want ooh... wat was mijn eigen neefje graag op de Natural Upgrade Boom geklommen... om aan ieieieiedereen te vertellen hoe graag hij de handcrème gebruikt voordat hij z'n sommen moet maken op school. "Het gaat veel gemakkelijker tante Nicole, als ik dat spul van jou op mijn vingers smeer, want dan word ik rustiger. En mijn voeten smeer ik in met die andere, die groene voordat ik ga slapen". (Hij bedoelde de Feetcare met op het etiket een groene splash) "En mijn yogajuffrouw heeft het ook en dan smeren wij het met z'n allen in de yogales op onze handen. Dat vind ik echt fijn!"

"Misschien mag ik als ik groter ben wel in jouw film", grijnsde hij... en nam weer een hap van zijn appeltaartje. Mooi zo'n puur gesprekje met deze 7-jarige wijsneus, samen aan de Maas. Ik had hem meegenomen de natuur in, naar 'De Boom'. Hij was nieuwsgierig en wilde graag zien waar ik op de filmdag zou gaan shooten met leuke enthousiaste mensen die ook dagelijks Natural Upgrade gebruiken. Shania en Megan uit Rotterdam gingen voor de camera om hun verhaal te vertellen. Zij delen graag met jullie welke Natural Upgrade producten hun favorieten zijn en ook waarom dat zo is. Het filmen vonden ze best wel spannend omdat we alles in één keer spontaan shooten. Geen script en vooroverleg ..nee hup, gewoon zoals het gaat. Wat hebben ze het supergoed gedaan!  In het filmpje geven de zusjes nuttige info, handig voor diegenen die nog niet bekend zijn met het gebruik van de Natural Upgrade verzorgingslijn. De moeite waard!


Bij Juul's Kruidenhoekje in Gennep, de eerste winkel in Nederland die Natural Upgrade op het schap zette, filmden we ook met Marloes en haar dochter Ella (7jr). Zij gebruiken al een aantal jaren de energetische Natural Upgrade verzorging. Zo ontzettend leuk dat Ella spontaan vertelt wat de aardende Handcreams voor haar doen. Deze zijn er in 4 verschillende geuren. Ella's favoriet is op dat moment die met de zoete kersengeur.


In dit filmpje zie en hoor je Ella nog een keer..  zo cute :)


Sorteer op
© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel