Join us!

Ben jij zelf sensitief/gevoelig en of werk jij met kinderen en/of volwassenen? 

Dan trek jij vast ook sensitieve/gevoelige mensen aan in je dagelijks leven, praktijk of werk. Kinderen en volwassenen op zoek naar manieren om zich te ontladen van de dagelijkse indrukken. Kinderen en volwassenen die last hebben van stress, burn out, pijnklachten, overprikkeling, woede-uitbarstingen, concentratieproblemen, slaap problemen etcetera.

Natural Upgrade is energetische verzorging, vanuit het hart gemaakt om kinderen en volwassenen hierbij krachtig te ondersteunen en te verlichten. Trefwoorden: zacht,rustgevend, warm, liefdevol, helend. Makkelijk aan te reiken, makkelijk in gebruik, breed inzetbaar, puur, voelbaar, betaalbaar en exclusief.

Lijkt het jou ook leuk en zinvol om kinderen en volwassenen de Natural Upgrade verzorging te laten voelen en ervaren? Join us en stuur me een bericht!

Natural Upgrade is energetische en fysieke verzorging in één en dus niet te vergelijken met andere verzorgingsproducten. Natural Upgrade helpt je op een snelle makkelijke manier te ontladen, aarden, verlichten, op te schonen en dat is voelbaar!

De inzetmogelijkheid en toepasbaarheid van Natural Upgrade is breed en veelzijdig. Momenteel is er samenwerking, met Reguliere Specialisten, in Ziekenhuizen, op Scholen, met Winkeliers, Pedicures, Massage specialisten, Coaches, Schoonheidssalons, Yoga Docenten, Fysio- Therapeuten en diverse Natuurgeneeskundig en Energetische Behandelaars. 

 

Geloof jij ook in de kracht van verbinding en samenwerking?

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel