Voor schoolgaande kinderen

Eindelijk was het zover dat we met docente Patricia Witjes gingen filmen. De schooljuf die de Natural Upgrade Handcreams in de klas klaar heeft staan voor haar leerlingen. We hebben maar liefst drie filmpjes kunnen maken van het leuke en interessante gesprek met haar waarin ze vertelt wat ze allemaal waarneemt en terug hoort van de leerlingen (6-9jr) in haar klas. Deze kids mogen smeren naar behoefte tijdens de les en zijn hier superblij mee. Wat het met je doet wanneer je goed geaard en volledig in je lijf aanwezig bent is zo prettig! 

Voor de meeste gevoelige kinderen en volwassenen is aarding en in contact blijven met zichzelf, in plaats van meekleuren met hun omgeving, een hele grote uitdaging. Een goede aarding, in je lijf zakken, geeft een gevoel van kracht en stevigheid. Met een goede aarding is jouw energie beter verdeelt en dat geeft een fijn gevoel van ruimte en helderheid in je hoofd. Voor "aarding" gebruik je overdag tussendoor de Natural Upgrade Handcreams en je doet er als kind en gevoeligerd het verstandigst aan je dag te beginnen met het smeren van een beetje aardende Natural Upgrade Feetcare onder je voeten, direct na het wakker worden. Uit dromenland wakker worden en direct goed in je lijf zakken. Alle Natural Upgrade producten geven je bovendien een helende energyboost. De kou die het meisje in het filmpje voelde na het smeren is het effect van energetische healing. Alle Natural Upgrade producten werken energetisch helend.

In het volgende filmpje met de Schooljuf gaat het over concentratie, overprikkeling, Natural Upgrade handcream ...
De noisecancelling koptelefoons zijn er niet meer nodig :)

Door het enthousiasme van schooldocente Patricia en haar leerlingen over de werking van Natural Upgrade zijn er intussen op deze school meer collega's die de Natural Upgrade Handcreams ( en intussen ook de nieuwe Roomsprays) voor hun leerlingen klaar hebben staan. Fijn voor de kinderen daar ...en voor die leerkrachten :) Ken jij docenten? Tip ze eens om kennis te maken met Natural Upgrade en het te gaan gebruiken. Dan maken we het een stuk makkelijker voor vele leerlingen èn de leerkracht :)

Sorteer op
© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel