Sports Gel | 200ml - Passie connectie, Actie en Uithoudingsvermogen

Artikel 4 van 13
€ 29,95 (inclusief btw)

Energyboosted ter ondersteuning om onder druk zo ontspannen mogelijk te blijven en voor actie en uithoudingsvermogen.


Natural Upgrade Sports Gel is heerlijk om je mee op te laden voor een intensief sportmoment of spannende wedstrijd. Het helpt je ontspannen voor, tijdens en na het sporten. Arnica, duivelsklauwextract, kamfer en een mix van kruidige doorbloedingsstimulerende oliën hebben een frisse verzorgende werking op je huid en geven diep verwarmend souplesse aan spieren en gewrichten.

Stijve nek? Spierpijn? Smeer eens Natural Upgrade Sportsgel erop.

Tip voor sporters: smeren voordat je een topprestatie wil gaan leveren. De energyboost versterkt de verbinding met jouw pure passiegevoel en ondersteunt in actie en doorzettingsvermogen.

Bij sommige gebruikers kan de huid bij gebruik even vuurrood worden (reactie van de pure kruiden in de creme die zorgen voor huidverkoeling en spierverwarming). Houd hier rekening mee en smeer in dat geval een beetje sportsgel op plaatsen die bedekt zijn door sportkleding

Met de energyboost om onder druk zo relaxed mogelijk te blijven en voor actie en uithoudingsvermogen. Een ideaal cadeau voor sporters! En voor fysiotherapeuten om de spelers wedstrijdfit te maken.

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel