Body Butter | Lavender 200ml - Krachtige Verlichting

Artikel 3 van 7
€ 29,95 (inclusief btw)

Energyboosted voor ondersteuning in verlichting en ontlading. Geeft zachtheid en versterkt je pure hartsgevoel. Krachtig energetisch helend.


Natural Upgrade Body Butter:
* smeer je overdag en snachts op je handen of op je borststreek om bij jezelf te blijven.
* Ondersteunt je verbinding met je eigen zachtheid en pure hartsgevoel. Hierdoor kan je makkelijker op gaan merken of invloeden van buitenaf je uit je kracht lijken te halen.
* Een krachtige energetisch verlichtende boost voor een zwaar voelende of pijnlijk voelende plek zoals bijv. nek, schouders of op je rug.
*Plaatselijk overdag te smeren op bovenlichaam bij ongemakken/pijn.. Wil je hem gebruiken op je onderlichaam? Doe dat dan in de nacht. 
*De zuivere lavendel heeft een natuurlijke, rustgevende en ontspannende werking. 

Een product dat veel voor je doet. Met een krachtige energetisch helende boost.

Combineren: Ideaal in combinatie met de Feetcare en Balm for Legs die je de ondersteuning geven voor een stevige aarding en ontspanning.

Tip: Geef Natural Upgrade Body Butter cadeau ipv een fruitmand. En verwen je handen of een pijnlijk voelende plek eens met het smeren van deze Body Butter!

Schooldocente, KinderYogajuf & boekenschrijfster Judith Tonnissen vertelt over haar eerste kennismaking met de werking van de Bodybutter en meer... Kijk je mee?

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel