Auraspray | Zennnnn spray | 100 ml - Zijnskracht, thuiskomen

Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Zijnskracht, thuiskomen


Echte innerlijke rust beleef je vanuit je onderbuik. Daar zit je nulpunt. De Japanners noemen dit Hara. Je hiermee verbinden voelt als thuiskomen, in je zijnskracht.

Spray&Sprankel dus maar rijkelijk om je heen to connect met jouw zennnnnn. 


Alle Natural Upgrade Aurasprays zijn in het byzonder geschikt ook voor de allergevoeligste kinderen en volwassen onder ons van 1 tot 111 jaar. Alle Aurasprays kunnen gebruikt worden in combi met de andere Natural Upgrade producten. 

In deze Zennnnn Spray is spetterhulpje Zennnnn aan het werk. Zennnnn verbindt je met jouw nulpunt, jouw stille ruimte in je onderbuik. De Japanners noemen dit Hara. Ik noem het zijnskracht. Jouw bron van stille kracht, rust en stabiliteit. Wanneer je in je hoofd zit in plaats van in je lijf ontstaat er een onevenwichtige verdeling van energie, wat leidt tot stress en spanningen. Zodra je je verbindt met jouw nulpunt, zijnskracht, Hara, neutraliseer je emoties en gedachten.
Leven vanuit zijnskracht gun ik iedereen. 
Spray&Sprankel dus maar rijkelijk om je heen to connect met jouw zennnnnn. 
 

Choose your vibe en Natural Upgrade yourself!

Tip: In onze 500ml Roomspray Thuisgevoel is spetterhulpje Zennnnn ook aan het werk. Samen met spetterhulpjes Tover & Hocus Pocus (sprankelende liefdesvibes) Voor een heerlijke geur en sfeer in je huis.
 

© 2015 - 2023 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel