Interview met Nicole

Vertel. Wie is het gezicht achter Natural Upgrade?
Nou, dat ben ik! Nicole Jansen. Na een weg vol ups en downs en vooral vol wonderbaarlijke belevenissen en gebeurtenissen vond ik wat ik zocht. Een stevige basis in mezelf, een oase van rust, ruimte, stilte en liefde. Mijn bedrijf is mijn hobby. Het voelt dus niet als werk :)  Authenticiteit, helderweten, heldervoelen, voorbij de vormen gaan, verbinding, zijnskracht, bezieling, simpel, communicatie, creëren, rust, stilte, warmte en liefde ... mijn 'dagelijkse broodje kaas'. Mensen laten voelen en ervaren wat we écht zijn met een flinke dosis nuchterheid. Meer weten ? Vraag het me maar zelf ;)

Hoe kwam je op het idee Natural Upgrade te maken?
Dat idee ontstond tijdens de jaren dat ik in mijn praktijk met volwassenen en kinderen werkte. Ik voorzag dat er veel zou gaan veranderen in de maatschappij inzake hooggevoeligheids problematiek en allerlei labelling bij kinderen. En ooh... wat wilde ik het de kinderen graag makkelijker maken. En al die gevoelige volwassenen. Vanuit mijn praktijk kon ik al toegevoegde waarde en moois aanreiken maar deze problematiek vraagt om een veel grotere reikwijdte. Er was dus iets nodig wat erg gemakkelijk moest zijn in dagelijks gebruik en op meerdere plaatsen verkrijgbaar zodat het vele vele kinderen en volwassenen kan ondersteunen in hun gevoeligheid.  Op reis in Zwitserland werd ik geinspireerd en wist ik plots hoe en wat. Natural Upgrade was als idee geboren. Nu de uitvoering er nog van.. Aangezien ik al een aantal jaren ervaring had met het zelf produceren van remedies en andere natuurproducten, kon ik een deel van eerdere investeringen in materiaal, techniek, kennis, kunde en tools inzetten voor de nieuwe energetische verzorgingslijn. Stap voor stap kreeg het vorm. Verdieping in kruiden en plantenleer. Samenwerken met nieuwe fabrikanten. Tijdens de informatiewinning bij instanties voor richtlijnen in productiewetgeving werd me verteld dat ik de eerste producent op de Nederlandse (en Europese) markt was met een verzorgingsproduct in deze byzondere vorm. Dat was me al duidelijk. Ik had geen voorbeeld, kon geen kunstjes afkijken en moest "bij nul beginnen" en volledig op mezelf vertrouwen. Wat een uitdaging. Dat is pas pionieren. Wel cool! Plak ik het woordje uitvinder erbij op m'n beroepenlijstje ;)

Voelt iedereen de werking van Natural Upgrade? Of moet je hierin geloven? Welke verwachting moet ik ervan hebben?
De meeste Natural Upgrade gebruikers voelen direct de liefdevolle verlichtende en rustgevende werking van de producten maar er zijn ook mensen die niet over deze gevoeligheid beschikken. Gelukkig maakt het allemaal niet uit. Niet iedereen hoeft te begrijpen hoe het met energie werkt en het heeft absoluut niets te maken met er in "geloven". Kennis of energetisch bewustzijn is voor het gebruik van Natural Upgrade niet nodig . Simpel: Smeren, ermee douchen, sprayen en wat nodig is gebeurt. Er zijn mensen die Natural Upgrade smeren en in eerste instantie niet eens in de gaten hebben dat wat ze voelen, dat dat de helende werking is. Voorbeeld; je smeert bodybutter op je zwaar aanvoelende nek en schouders. Na het smeren voelt het kouder. En dan denk je "Oh dat komt zeker door ingredieent dit of dat"... Maar nee, een soort van "zachte kou" voelen is een typisch energetisch effect van het loskomen van een blokkade. Wanneer het goed stroomt is warmte ,lichtheid, een schoon gevoel en meer ruimte, een veelgehoorde waarneming. Dit verlichtende gevoel is dus het effect van de energyboost,  de energetische verbinding die je gemaakt hebt met dit Natural Upgrade product. Nu ben ik hier toch aan het toelichten. En dat was nou juist niet de bedoeling bij deze vraag :) Immers het allerbeste is namelijk om er géén verwachtingen van te hebben en gewoon zelf eens te gaan voelen en ervaren wat het voor jou doet. 

Werkt Natural Upgrade ook bij fysieke klachten ?
Hier is wettelijk gezien maar één antwoord geoorloofd en dat is NEE. Want al zou het in praktijk anders lijken te zijn, als producent van verzorgingsproducten mag ik daar absoluut geen JA op zeggen. Deze gezondheidsclaim mag bij wet namelijk alleen gemaakt worden door medicijnfabrikanten. En dat zijn we niet. Natural Upgrade is géén medicijn. Natural Upgrade is een verzorgingsproduct met een energetische werking. Dat is wat anders als medicatie. In Nederland werkt het als volgt: Fysieke klachten, fysieke aanpak. En adviseren we om altijd eerst voor je klacht een regulier arts/specialist te consulteren. Natuurlijk heb je altijd zelf de keuze om te gaan ervaren wat energetische verzorging voor je doet. Een goede samenwerking tussen fysieke reguliere zorg en alternatieve zorg kan in veel gevallen erg prettig zijn.  

Is het zinvol om Natural Upgrade te gebruiken in geval van fysieke klachten?
Het antwoord hierop is JA. Waar we met z'n allen tegenaan lopen is : wanneer is een klacht van fysieke aard en wanneer is een klacht van energetische aard? Wij zijn namelijk zo gewend om alle pijntjes die we voelen meteen te betitelen als hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en zo verder. Maar de oorzaak van wat wij als "pijn" benoemen kan natuurlijk ook zijn ontstaan door een te hoge energetische druk, file, onbalans, blokkade in ons energielichaam. En dan werkt het Natural Upgrade product hier erg goed voor. Voorbeeld: Een kind dat gewoon stil zit in de klas en zich plots overprikkeld voelt, voelt druk in zijn of haar hoofd en benoemt dit logischerwijs als hoofdpijn. Echter wanneer deze "pijn" ontstaat door een overkill aan indrukken van buitenaf voor dit kind, energetische druk, energetische spam van buitenaf, dan is het logisch dat de Natural Upgrade aanpak uitkomst kan bieden in dat moment. Hetzelfde zien we ook bij allerlei andere klachten. Als de klacht berust op energetische vervuiling, een energetische blokkade in jouw energieveld, dan heb je baat bij een energetische opschoning en gebruik je hiervoor Natural Upgrade. 

Een combinatie van Reguliere zorg en Alternatieve zorg kan voor vele mensen erg prettig zijn. Bij Fysieke klachten: consulteer eerst een arts. En aanvullend: Smeer de Natural Upgrade Bodybutter er eens op! 

Werk je al samen met reguliere zorg?

Ja :) 

Vele zorgverleners gebruiken zelf Natural Upgrade. En sommigen reiken het clientele aan tijdens hun werk in verzorgingstehuizen, hospice etcetera. Zo hoorde ik van een dame terug dat haar Neuroloog de bodybutter in zijn behandelkamer op zijn bureau had staan. En het haar tipte ter aanvulling. Een Huidspecialist en Botspecialist werkzaam in vier ziekenhuizen benaderde mij zelf voor samples en testte bij clientele de Natural Upgrade Feetcare, Skin oil en Bodybutter. Verrassende positieve feedback gaf dit. En mogelijkheid voor samenwerking in de toekomst wanneer regelgeving of beleid versoepeld is. Nog lang niet alle vormen van samenwerking zijn mogelijk of toegestaan bij wet. Wieweet gaat dat in de toekomst nog veranderen. 

Een glimp van samenwerking met ... Filmen op de afdeling zelf was ivm privacywetgeving niet toegestaan.

Ik lees over kinderen en volwassenen. Is Natural Upgrade bijvoorbeeld ook geschikt voor pubers?
Jazeker. Voor baby's adviseren we alleen de Skin Oil te gebruiken (zachtheid en liefde is toch alles wat een baby nodig heeft). Voor IEDEREEN 'uit de luiers' zijn ALLE Natural Upgrade  producten geschikt. Voor pubers is het juist fijn om in spannende periodes een beetje anti-stress ondersteuning te krijgen door het simpele gebruik van bijvoorbeeld de Feetcare in de ochtend thuis. Alle Handcreams, Balm for Legs en de Face cream for men hebben ook het rustgevende aardende effect en dragen evenals de Feetcare krachtig bij aan het balanceren van de innerlijke rust balans.

Judith, yogajuf /docente/schrijfster vertelt hoe zij het in haar gezin aanpakt met haar pubers.

Zijn de Natural Upgrade huidverzorgingsproducten allemaal dierproefvrij ?

Ja dat zijn ze. Ook worden er zoveel mogelijk ingredienten van plantaardige oorsprong gebruikt. We kunnen met trots zeggen dat dat percentage tussen de 96% en 100% ligt , hoe puur is dat ! En zelfs het kleine deeltje van toegevoegde stofjes is van de allerbeste en meest huidvriendelijke kwaliteit. Of er parabenen in zitten ? Nee hoor. Je kan met een veilig gevoel lang gaan genieten van de Natural Upgrade huidverzorging.

Waarom kan het tot 10 werkdagen duren voordat mijn bestelling verzonden wordt? Is dit niet een beetje lang?
Dit is inderdaad langer dan op reguliere websites. In zijn algemeenheid lukt het ons de bestelling te verzenden binnen 3 werkdagen. En soms lukt dat niet. Wij stellen een maximale verzendtijd van 10 werkdagen in, om de kwaliteit van de producten te behouden. We werken met verschillende fabrikanten samen en de energetische codering kost veel tijd en aandacht. Natural Upgrade wordt vanuit het hart gemaakt en is beslist geen lopende band en massa product. Om de kwaliteit bij elk product even hoog te houden, kiezen wij ervoor een langere levertijd te communiceren. Alles wat dan in levering sneller is, is een feestje toch?

Ik heb een vraag, opmerking, fantastische feedback. Waar kan ik hiermee terecht?
Wanneer je een vraag, opmerking, fantastische of andere feedback voor ons hebt horen we dit graag. Je kunt hiervoor mailen naar: naturalupgrade@gmail.com. En je mooie feedback vertel je natuurlijk aan iedereen om je heen! Ook mag je deze delen in het gastenboek. Op deze website of op Natural Upgrade Facebook. Jouw gegevens zullen op deze website in het gastenboek niet zichtbaar zijn. Wel je naam of initialen die je hier bij schrijft. Veel mensen vinden het leuk al die positieve ervaringsverhalen van jullie te lezen. Dat hoor ik van velen terug. Dus graag en bedankt alvast ! We zullen je met een extraatje verwennen bij je volgende bestelling na een leuke feedback in het gastenboek op deze site :)


                                                                                                                                                                          

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel