Achter de schermen bij een filmshoot

...Nooit hield ik van de camera, en liep er met een grote boog omheen. Totdat ik Erwin op m'n pad kreeg. Hij bood mij aan voor mijn bedrijf een filmpje te maken. Lees: ik won een bedrijfsfilmpje. Dus hup Nicole, jij houdt toch ook van out of the box gevalletjes, nu stap je ook maar eens uit de weg-met-die-camera comfortzone. 

Zo gezegd zo gedaan.

Ik haalde hem op van het station en samen reden we naar de Natural Upgrade boom aan de Maas. De boom waar ik eerder met m'n Iphone alle Natural Upgrade productfoto's voor de webshop maakte. Ik hou van ongekunsteldheid, puur natuur, gewoon zoals het is...lekker spontaan... en dat was wel even wennen voor de jonge Friese cameraman;)

"Nicole, de camera draait, zullen we even wat oefenen" ?  

...Oefenen??

Nou je gaat het zien... er is niets geoefend. Alles is direct geshoot in one take. Ik had namelijk niets voorbereid, geen plan de campagne, geen stylisten, geen script. Ik wilde alles gewoon spontaan gefilmd zoals het ging... hilarisch vond mijn cameraman het. Tja ik weet ook wel dat het er allemaal niet charmant en perfect uitziet :)... maar hoe ik het ook zou gaan doen, er zit plots weer iets scheef, raar of er gebeurt iets onverwachts. Ik ben weggewaaid, overspoeld, kreeg regenbuien over me heen, en dit allemaal gebeurde toen ik net een fraai kapsel had. Door een noodoproep en onverwachte logeerpartij elders in het land had ik voor de filmdag erna, niet de juiste filmkleding bij me... tja en zo kan ik nog wel even doorgaan... maar geloof me... wat hebben we een plezier gehad met het maken van de filmpjes en alles eromheen. Het heeft cameraman Erwin af en toe wel wat moeite gekost om het niet uit te schateren tijdens shoots. Thuis had hij nog genoeg werk aan het verwijderen van bloopers. Ondanks dat, is netjes en verzorgd, zonder kreukels en rariteitenkabinet...niet gelukt!

De korte filmpjes die we gemaakt hebben bevatten allerlei toelichting en uitleg voor jou, over hooggevoeligheid, over het belang van energiebalans, over hoe ondersteunend en helpend de Natural Upgrade verzorging voor jou kan zijn, hoe de verschillende NU-producten kunnen worden toegepast in diverse beroepsgroepen, en meer. Kortom.. het is het kijken waard.

Mijn boodschap in woorden: Alles is energie. Mijn boodschap met Natural Upgrade: Zelf voelen, zelf ervaren.
Mijn boodschap in beeld: Laat je haar maar waaien, go barefeet en vooral ... go with the flow :) 

Heb je het tot het einde bekeken? Dan begrijp je misschien wel waarom ik na het delen van dit filmpje leuke berichten ontving van enthousiaste Natural Upgrade gebruikers.

 "Nicole, ik wil wel mee helpen. Het is zo'n goed product. Dat moeten nog veel meer mensen gaan gebruiken. Ook in mijn beroep! En als jij het maar niets vindt voor die camera dan wil ik dat wel doen!" ...En zo kreeg dit eerste filmpje nog veel vervolg...  

We shootten filmpjes met mensen die in de zorg werken, schooldocenten, yogi, ouders, kinderen, therapeuten, masseurs, winkeliers, eredivisie topsporters... allemaal vrijwillige spontane medewerking van stuk voor stuk enthousiaste Natural Upgrade gebruikers. Mensen die jou ook de fijne Natural Upgrade verzorging gunnen.

Gelukkig had ik in die filmpjes een andere taak en hoefde ik niet continue in beeld. Dat scheelde een hoop werk voor Erwin ;).
Vind je het ook leuk om een keer mee te doen aan een filmpje? Super! Stuur me maar een berichtje!
 

 


© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel