Nieuws en agenda

Natural Upgrade is altijd in beweging!

Je vindt ons op beurzen, in winkels, ziekenhuizen, scholen en bij behandelaars waar ik jong en oud graag laat kennismaken met de fijne Natural Upgrade werking. Persoonsgerichte aandacht, uitleg en het laten ervaren staan dan centraal. 
Presentaties buiten de deur waren een aantal jaren plots een stuk minder mogelijk. Het gaf me de ruimte en tijd om aandacht te geven aan infovoorziening hier online, webshop uit te breiden en nieuwe Natural Upgrade producten te creëeren. 

Pluis de website maar lekker uit en ik sta altijd open voor een bericht of belletje!
XXX, Nicole


April
Jihoe de zon komt er weer door...☀️
De Sunmilks komen weer langzaam bij iedereen in het vizier.
Nu ik dit schrijf zijn de Sunmilks SPF50 bijna uitverkocht. 
Gelukkig heb ik Sunmilks SPF30 weer vers van de pers klaar... dus wil je goed voorbereid de zomerdagen in ..bestel maar bestel maar :)
Binnenkort aan de slag met het schrijven en ontwerpen van een nieuwsbrief... hou eind April/begin Mei je mailbox in de gaten :)

En dan is het alweer Maart
Begin Maart zat Annette Zwaal aan mijn Natural Upgrade keukentafel en was het een feestje om haar op te starten als Natural Upgrader
Een paar jaar geleden maakte zij en haar dochter al kennis met de Natural Upgrade lijn en beiden voelden direct wat het voor hen deed.
Nu Annette alle opleidingen heeft afgerond en officieel in Strijen haar Praktijk Voetaandacht is gestart kan je terecht bij deze lieve kundige vrouw voor heerlijke ontspannende voetreflexologie, voetmassage en meer . Behandelingen worden bij haar vergoed door zorgverzekeraars.
Ze laat je met het grootste plezier kennis maken met de heerlijke werking van Natural Upgrade Cosmetics en Aurasprays die bij haar verkrijgbaar zijn. 


Februari 
De tijd vliegt ... :)
Tijdens al het werk en thuisklusjes bruist het bij mij ook van nieuwe inspiratie voor nieuwe creatie ...
Maar na het creatieve produktieve 2023 waarin ik vol focus en met veel plezier de Superdeluxe en oh zo krachtige 1111 lijn ontwikkeld , ontworpen en geproduceerd heb ( sjonge wat was dat een mega "klus" en wat is ie goed!! ) en een bedrijvige januari maand is het nu een periode om naast het dagelijkse werk zoveel mogelijk te verstillen en vertragen. Virussen vieren feest hier en helpen daar een handje bij ;) Alle NU's met Eucalyptus en Mint zijn dan extra verfrissend 🌱


Januari 2024
Het nieuwe jaar gestart met de inventarisatie/admin afronding/ balanzen 2023, en veel en intensief  Productiewerk.
Eind Januari/ begin februari weer een nieuwe Natural Upgrader opgestart: Judith van Osch in Grave. Zij is al jaren enthousiast gebruiker van Natural Upgrade en startte in 2023 haar Praktijk Be Relieved voor Healing,Consult & Massage. Zij werkt met kinderen en volwassenen. En is ook een spirituele duizendpoot. Zij laat je graag kennismaken met  Natural Upgrade cosmetics & Sprays. Blij met deze samenwerking!


2023
December
Hoe leuk jullie eerste 1111 bestellingen in groot en/of mini verpakking. En ook al de eerste mega enthousiaste reviews ontvangen.
Dank dank, daar maak ik het voor...de healing, cleaning, doorstroming en het diep connecten met pure liefdevolle lichte essentie, njoy allemaal!
Terugkijkend in 2023 heb ik genoten van het vele creatiewerk voor de nieuwe lijn. 
Ook zijn er enthousiaste Natural Upgraders gestopt met hun winkel, praktijk, salon. Ze gingen emigreren ( Spirit& Gifts Beuningen) of verschoven (noodgedwongen door gezondheidsperikelen) naar een andere werk/leefstijl. (Amy van familiepraktijk Vrij)
De verschuivingen bij Natural Upgraders geeft ook weer ruimte voor een paar nieuwe samenwerkingen. Interesse? Let me know.
Ik wens jullie hele fijne laatste 2023 dagen !!

November
Yesssss het is zo ver : de allereerste 11 11's ben ik aan het produceren en de nieuwsbrief lezers onder jullie hebben via de ontvangen link naar een verborgen pagina op de site alle 1111's al kunnen bekijken ..erover kunnen lezen én ze kunnen pre-orderen !
Een lijn met nog krachtigere energie en een feest voor hen die een flinke dosis lichtkracht kunnen handelen .

September /Oktober 
Mijn nieuwe verrukkelijk geurende "11 11" parfumproductlijn krijgt stapje voor stapje vorm...er staan momenteel verschillende nieuwe Natural Upgrade emulsies op test intern in het testlaboratorium.
Nu tijd voor focus op het volgende hoofdstuk:  verpakkingen, producttekst etikettekst , etikettenontwerp en meer..  

Als ook dit voorspoedig verloopt dan kan ik misschien toch dit jaar al een paar 11 11 toppers klaar hebben voor een aantal gelukkigen onder jullie...yesss :) 

 

July/ Augustus 
Fijne vakantie allemaal en relaxx ze !!

April/Mei/Juni
* Jihoe...blij ! Alweer 4 nieuwe producten klaar. 2 heerlijk geurende rustgevende handcreams waarover jullie al in de Natural Upgrade nieuwsbrief geinformeerd zijn.
En 2 specials met een aardende werking: Eucalyptus/Mint Bodylotion en Bath&Shower. Lekker fris en muggen zijn niet dol op deze geur dus insmeren maar. 
*Natural Upgrade Nieuwsbrief verstuurd... jaaah eindelijk ...de eerste... ik vind het een klusje hoor al het digitale gedoe, vormgeving, opmaak, en keuzes maken waarover ik iets zal schrijven. Blij toen de nieuwsbrief verstuurd was en ik jullie spontane positieve feedback op de inhoud en vormgeving ontving, dank! 
In het najaar verwacht ik de tweede nieuwsbrief te versturen, immers dan hoop ik een aantal nieuwe  11 11 verzorgings lijn toppers klaar te hebben. So stay tuned :)

Maart 
En dan is het alweer Maart!
3 Maart om precies te zijn. Warm is het buiten nog niet maar het Lente Zonnetje is in aantocht :) .. Voelen jullie het ook ?
Vanmiddag had ik de eerste Energetische Sunmilks klaar voor jullie. Spf 30 èn Spf 50. Met fijne energie en boordevol goede werkstoffen zodat je huid na het insmeren die heerlijke zonnestralen en flinke zonnekracht van tegenwoordig veilig en goed kan handelen. Het zijn tubes met 200ml inhoud dus je kan er weer lang profijt van hebben.

Meer nieuws om jullie te melden is dat na 4 maanden "wachten" op uitslag voor officiële toekenning (zolang duurt de hele juridische /administratieve aanvraag-procedure)
Natural Upgrade nu ook in de officiele Europese merkrecht registers staat ingeschreven, mijlpaal jihoe .. :) 

Ennn tadatadaa ..ik heb ook weer Beursnieuws !

1 en 2 April kunnen jullie opnieuw live kennismaken en alle NU producten vrijblijvend komen voelen en ervaren bij mij persoonlijk op de Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk. Ik bied in mijn Natural Upgrade stand nr H13 : Persoonlijke korte energetische reading, productadvies voor jou, je partner, je kinderen, korte uitleg over het energetische .. en je kan er op je gemak het assortiment Natural Upgrade producten komen voelen en ervaren, welkom :) 
Je entreeticket bestel je voordeliger online vóór 1&2 april op de Paranormaal alternatief site met Kortingscode: NATURALUPGRADE. 🥳

Maar eerst staat er nog een ander Natural Upgrade evenement op de agenda:

Zondag 5 Maart wordt een hele gezellige topdag want dan heb ik op een prachtige locatie een Natural Upgrade Neuze(l)n -dag georganiseerd voor Natural Upgraders. Hierover later uitgebreider meer in een blog :)

wordt vervolgd...

FEBRUARI 2023
Beurs zit er weer op, twas top en toch voel ik dat het geen reden voor mij is om nu mijn focus weer op de beurzen te richten...dat is een beweging naar buiten waar ik al langer niet op aan ga... er broedt een ander verlangen in mij, er borrelt iets vanuit "zijn" en om dat te laten ontvouwen ga ik de stilte in....1 dag..nog een dag .. en hop daar is de magie weer ...Nicole is AAN....ik zie het soort van voor me...
Nieuwe creaties, een nieuwe lijn de luxe, het lag 4 jaar geleden al op een plankje in mijn creatieveld, nu is het het moment jihoe ..! Daar gaan we weer:  Fabrikant, info, mogelijkheden, besprekingen, flesjes, dopjes, spraytjes,ontwerp, bestickering, inhoud,investeren, geur, samples, documenten... en nog veel meer....
Hoe lang het gaat duren voordat dit idee gerealiseerd is ? Geen idee... volgens deze fabrikant een jaar...ik zelf hoop dat ik het in het najaar al klaar heb...we gaan het zien :)  
Het is Valentijnsdag, zonnetje schijnt en ik rij door Duitsland onderweg naar de fabrikant waarmee ik dit product ga maken. 
De ontvangen test geuren passen niet bij mij en nu mag ik bij hen in een paar specifieke testdozen komen neuzen. Wat een feest.
Ik pik er al gauw een paar uit waar ik wel blij van wordt en hoe tof dat ik plots de hele doos krijg toegeschoven : neem maar mee, test op je gemak en breng ze over een paar weken maar weer een keer terug. Deze geuren hebben zij niet op voorraad en zullen exclusief besteld moeten gaan worden in het buitenland...ook ontvang ik nog samples van geuren die wel direct beschikbaar zijn.
Ik loop op wolkjes (parfum) de deur uit :)

Creatieproces in mij staat aan....whats next ...let it flowww :)

2023

Januari 2023
 Na drukke laatste 2022 maanden zakelijk en prive, het "Balanzen" en andere administratieve jaarwerk klussen ging ik zelf ook  "balanzen" ...even 3 daagjes ertussenuit..3,4,5 Januari. .Amsterdam, Kunst, Good Food, Bootje varen, Lovely friends, het was heerlijk !
Een welverdiende relaxte fijne start van dit jaar... 
De rustige start werd al snel opgevolgd door mega drukte. En al helemaal nadat ik besloten had om weer eens een beurs te gaan draaien eind Januari in Rijswijk. Voor het eerst sinds 4 jaar. Het was leuk, druk en heel erg succesvol. 

 

NIEUWS
2022 
Het jaar is goed begonnen. Blije berichten en hartverwarmende reacties ontvang ik van jullie over de nieuwe Spetterhulp Kinderlijn en natuurlijk ook over de andere Natural Upgrade verzorging. 
Een greep uit jullie mooie berichtjes zal ik herhaaldelijk aanvullen bij de reviews. Zo leuk om te ontvangen en te lezen, Dank!
Na alle vernieuwingen en uitbreidingen op zakelijk vlak in 2021 en het vele vele vele creatie en productiewerk in 2021 ben ik zelf ook wel even toe aan een Natural Upgrade :)
Ik  neem me voor dat het een jaar wordt waarin ik aandacht besteed aan klusjes binnenshuis. Dat hebben jullie waarschijnlijk al allemaal gedaan tijdens de lockdowns en nu is het mijn beurt om met de verfkwast te zwaaien. 
In de flow zullen er dit jaar ook wel weer een paar nieuwe samples, nieuwe producten of productgeur veranderingen ontstaan...
Ik kan jullie nu al verklappen dat de Roomspray Loslaten 200ml een geurverandering zal krijgen...ben je fan van de geur zoals we deze nu kennen ...dan begin maar met hamsteren ;) want deze geuringredienten krijgen we niet meer aangeleverd. Het goede nieuws is dat er wel weer een heeeeeerlijke zachte geur voor in de plaats komt. Vraag gerust al om een sample vd nieuwe geur bij je bestelling. Dat kan bij "opmerkingen".
De energetische werking van de 200ml Roomspray zal hetzelfde blijven, hoera :)

Wat staat er naast het productiewerk, webshop activiteiten en persoonlijke ontwikkeling consultaties nog meer op de planning voor 2022?
HSP info avonden samen met Natural Upgraders Joyce uit Valburg en Christel uit Heesch.
Deelname aan het Kinderfestival voorjaar 2022 in Blaricum.
Workshops Natural Upgrade "bij jezelf blijven" in de schoolklas met kinderen van 6-11 jaar
Workshops Natural Upgrade "zelf voelen zelf ervaren" voor kinderen en volwassenen. 
Podcast en filmshoot in Hoorn met Amy.
Natural Upgrade ervaardagen georganiseerd door en bij Natural Upgraders. 

Heb je vragen over productkeuze, heb je zin in een uitgebreider consult gesprek over jou, wil je graag dat ik aan de wandel ga met jou en jouw kinderen voor een korte leuke speelse training "anders kijken anders voelen"....laat het me weten...we vinden er samen vast een passend moment voor :)
 


2021

December
En toen was het alweer December. Een gezellig drukke maand :) Jullie bestelden mooie kado's voor jezelf of een ander , superfijn!! De verlichtende Bodybutter Mango/coco raakte op. Ook de Balm for Legs ... en de productie laat voor het eerst in jaren een aantal weken langer op zich wachten nu er sommige ingredienten niet direct leverbaar zijn. Het goede nieuws ;
Begin Januari heb ik weer Bodybutter voor jullie klaar. Eind Januari verwacht ik de Balm for Legs weer te kunnen leveren.
NIEUW in het assortiment is de romantisch geurende verlichtende Bodylotion Argan/Roos. Naast alle gezichtsverzorgers op basis van Argan Oil en geurend naar roos  kan je dus nu je hele body ermee verwennen! Heerlijk ! 
Ik kijk met dankbaarheid en tevredenheid terug op een heel erg druk creatief en vernieuwend jaar...zoveel mooie nieuwe producten ontwikkeld ... leuke nieuwe samenwerkingen...en vele nieuwe mensen die genieten van Natural Upgrade....
Dankjewel allemaal en tot in het nieuwe jaar !! Liefs Nicole
 

Oktober/November
*Eindelijk! 13 Oktober werden al mijn nieuwe 41 (!!) creaties zichtbaar hier online. Wat een leuke reacties ontving ik hierop van jullie, waarvoor dank !! ...en er zijn al mooie ervaringsverhalen over de nieuwe Aurasprays te lezen bij "reviews".
*Ook verwelkomen we weer nieuwe Natural Upgraders.
1 van hen is Sandra Wortelboer in Doorn.
Haar bedrijf "360 graden hb" biedt advies en begeleiding van (uitzonderlijk) Hoogbegaafde kinderen. 
Heel erg fijn dat de kinderen die zij begeleidt kennismaken en profiteren van de Natural Upgrade verzorging.

*Een andere nieuwe Natural Upgrader is Brenda Pijl uit Geulen met praktijk in Heerlen.
Baby Massages, Coaching , Reading.
* Beursnieuws:  Aangemeld voor de beurs op 27/28 November Rijswijk, Broodfabriek, Paranormaal Alternatief. Benieuwd of het doorgaat... zoja dan post ik dat op fb Natural Upgrade.
 

September 30-09-2021
We maken een sprong in de berichtgeving....met een korte terugblik naar de afgelopen maanden:
*Een super co-creatie met schooldocente Judith ...hierover verschijnt binnenkort een apart blog.
*Met juristen aan de slag geweest om Natural Upgrade als "officieel merk binnenland en buitenland" te registreren. Inmiddels is het hele regeltjes en publicatie circus hiervoor doorlopen en staat het officiele "registrated" teken op de site erbij.
Voor wie het graag verduidelijkt wil : Dat is die omcircelde R achter Natural Upgrade op de Home pagina bovenaan.
*We verwelkomen ook weer nieuwe Natural Upgraders. Bio Rosa winkel in Purmerend, Amy Keizer kindercoach in Hoorn, Marian Plat coach voor hoogbegaafden (kinderen) in Volendam, Pura-Kids  met Angela Reus in Enkhuizen. Fijne mensen fijne samenwerkingen!
*Er is ook een onverwacht afscheid. Natural Upgrader Marijke Koekoek is plots overleden. Wat een lieve fijne vrouw was zij. In nagedachtenis blijft het filmpje met haar zichtbaar op Natural Upgrade youtube channel en op de site hier.
*Verder met fijn nieuws: de nieuwe Aurasprays worden al met veel enthousiasme ontvangen en gebruikt. Door kinderen, op scholen door onderwijsassistenten, door kindercoaches, ouders, therapeuten...tijd dat ik er hier een officiele start mee kan gaan maken..
Ik ben nog met de laatste loodjes bezig achter de schermen voor de webshoppresentatie. Foto's maken, teksten schrijven, site structuur, linken en andere technische zaken waar ik geen verstand van had maar intussen wel verstand van krijg ;) Hierna stort ik me komende dagen nog op de praktische product productie en dan......
...Dan is het eindelijk zover dat alle 41 !!! nieuwe producten  aan jullie getoond kunnen worden :)

Stap voor stap...in het NU 
Wordt Vervolgd...stay tuned :)

April

ik heb zoveel nieuws dat ik er niet aan toe kom dit hier in alle rust te delen met jullie 😂

In het ( heel erg ) kort voor nu:
In mijn blog elders op de site lezen jullie over het Jeroen Bosch ziekenhuisproject IC,

Ik heb een magnesiumolie Spray geproduceerd en deze is ( tijdelijk) verkrijgbaar in het IC pakket in de webshop onder hele collectie.

Vele nieuwe samenwerkingen, nieuwe Natural Upgraders
... èn mijn nieuwe kinderlijn vliegt nu de deur al uit naar ieder die erover hoort, of ze hier voelt, of ziet... het is mij duidelijk dat ik eerst een grotere productievoorraad  moet maken voordat ik ze aan jullie allemaal ga tonen en aanbieden in mijn webshop... zo gaaf zijn ze ! Stay tuned !

Ik ga weer aan het werk..💛
Al het andere nieuws deel ik later... 

Maart

Megadruk met de lopende Natural Upgrade zaken. 
(Productie, consulten, advisering, bestellingen, administratie ) ziekenhuisprojecten  ( in april hierover meer)
Een super nieuw product gemaakt: Magnesiumolie Spray !
De allereerste sampleproductie van mijn nieuwe kinderlijn heb ik klaar.
Wat zijn ze gaaf!!! 


Februari, 

2021 is het inmiddels en jaaah we hebben weer nieuws! 
Ik heb weer een paar nieuwe mini Natural Upgrade producten vers van de pers! ...leuk leuk :)
Hiermee kan ik jullie als trouwe klant een keertje extra verwennen bij een grote bestelling!
Je gaat dus vanzelf wel ontdekken wat het is.... :)

En dat is nog niet alles want....

Er komt nog meer uitbreiding van het assortiment !
Ik ben al weken/maanden bezig in de voorbereiding.
Zo'n creatieproces is heerlijk, ik zit in een bubble vol flow en focus.
Als het over een paar weekjes klaar is kijk ik terug met het resultaat in mijn hand en weet ik nu al dat 
de verbazing er dan is van: Djiezisss koste dit nou zoveel tijd? 
Maar hier verkijk je je zo makkelijk aan. Allereerst mijn creativiteit; het grote plaatje zien. Dan een start maken met elk detail als apart hoofstuk. Ik noem even wat op: doelgroep, werkingen, juiste verpakking vinden, bestellen, uitwerken idee, regelgeving, tekst, kleur, vormgeving, details etikettering, teksten op de website, backend werk, tekst tekst inspiratie, opnieuw, nog een keer, nee, jaah!, even niets, stilte bubble, jaaah het krijgt vorm, vormgeving overbrengen naar Minke ( zij kan wat ik niet kan) voor het maken van het digitale etiketontwerp, tekstaanpassingen ivm etiketruimte, volg je het nog?... anyway... er zit schot in... komende week gaat het misschien wel lukken dat de etiketontwerpen naar de drukker kunnen? Hierna begin ik pas met het echte productiewerk, dan fotoshoots voor de site ......en dan ...dan gaat het zichtbaar worden hier op de site en bij Natural Upgraders ...

Net als in de natuur lijkt alles even stil te liggen onder een sneeuwwitte deken...maar onder deze zuiverende laag maakt de natuur zich op voor een ontluikende voorjaarsstart...I love it!

 


Nieuws November

Kijk! De website in een nieuwe jas!

In de eerste lockdown (maart) ben ik begonnen met het schrijven van meer tekst en uitleg op de website. Ik voelde aan dat er een enorme verschuiving zou gaan plaatsvinden van real life naar online. Spannend want ik was natuurlijk altijd bezig om jullie op beurzen en Natural Upgrade Ervaardagen te trakteren op readings en NU life te laten voelen en ervaren. Werk aan de winkel dus. Teksten schrijven, alle eerder gemaakte filmpjes integreren en meer... Maaike ( duizendpoot vriendin) stortte zich op het maken van nieuwe indeling en andere digitale/online kunstjes waaronder de kleurrijke blokjes en symbolen... niet alles wat we wilden veranderen was mogelijk in deze ( ooit gekozen) template ...maar de nieuwe indeling voor de NU producten staat! Jihoe!


Nieuws Oktober

Een flink aantal mini's klaar. Deze zijn tijdelijk verkrijgbaar bij de Natural Upgraders in Meerlo, Heeswijk-Dinther, Oss, Emmen, Horst, Gennep en Beuningen .


Nieuws September

Ja we kunnen weer een beurs draaien in Rijswijk! Van de vertrouwde plek H06 staan we nu op H05.

Welkom! 


Juni 2020

Deze maand zal ik weer regelmatig aanwezig zijn voor reading en toelichting in de winkels in Gennep, Horst en Beuningen. 


Mei 2020

OUD NIEUWS inmiddels ;)

DE SUNMILK IS KLAAR EN TE BESTELLEN IN DE WEBSHOP !

Ook de HANDSOAP is weer op voorraad !


Wist je dat....


  • de nieuwe liquid Hand Soap al na 1 dag was uitverkocht ..?!
  • er heel snel gewerkt is aan een nieuwe voorraad hiervan...
  • Natural Upgrade SunMilk de nieuwste aanwinst in het assortiment is. 
  • deze Sunmilk een "limited edition" en tijdelijk aanbod zal zijn. Het is met het Nederlandse weer een echt seizoensgebonden product. En je smeert toch het liefst een vers van de pers product, zoals je van ons gewend bent :)  Ik zal hier ook melden wanneer deze te verkrijgen is. Pre-orderen kan natuurlijk weer! Een krachtige bescherming op alle fronten voor alle sunny people :)
  • het tekstkaartjes ontwerp voor de Roomspray eindelijk klaar is... en ik er eerder in alle drukte echt geen inspiratie en tijd voor had. Met dank aan Minke Zegveld voor het digitale gebeuren ( not my talent)
  • deze "no beurzen en no presentatie" periode dan weer erg nuttig blijkt omdat er nu wel ruimte en flow is voor deze zaken.
  • ik met nog meer nieuws bezig ben... hierover later meer :)

Het is erg leuk om in de voorbereiding een aantal van jullie al te laten kennismaken met de basis van de cremes of sprays. Zo filmden we toevallig vorig jaar ook een spontaan testmomentje aan de Maas. En ja deze super verfrissende en verzorgende Natural Upgrade Handcream met de aardende boost, uit je hoofd in je lijf,  is zoals jullie weten al verkrijgbaar in de Natural Upgrade webshop en bij een aantal Natural Upgraders. ( Yet de Winter Boxmeer, Joyce Koffeman Valburg, Spirit&Gifts Beuningen, Juuls Kruidenhoekje Gennep en Horst ,Magic Angels Oost-Souburg)

Wil jij ook graag deel uitmaken van het Natural Upgrade testpannel ? Laat het me maar weten... :) 


© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel