Nieuws en agenda

Natural Upgrade is altijd in beweging!

Je vindt ons op beurzen, in winkels en bij behandelaars waar ik jong en oud graag laat kennismaken met de fijne Natural Upgrade werking. Persoonsgerichte aandacht, uitleg en het laten ervaren staan dan centraal. 

De wie, wat, waar "kanjekomenkennismaken" agenda, lees je op de Facebook van Natural Upgrade.
Helaas is dit door corona op het moment een stuk minder mogelijk. Hopelijk snel weer.
Tot die tijd: pluis de website uit en ik sta altijd open voor een bericht of belletje!
XXX, Nicole


NIEUWS

April

ik heb zoveel nieuws dat ik er niet aan toe kom dit hier in alle rust te delen met jullie 😂

In het ( heel erg ) kort voor nu:
In mijn blog elders op de site lezen jullie over het Jeroen Bosch ziekenhuisproject IC,

Ik heb een magnesiumolie Spray geproduceerd en deze is ( tijdelijk) verkrijgbaar in het IC pakket in de webshop onder hele collectie.

Vele nieuwe samenwerkingen, nieuwe Natural Upgraders
... èn mijn nieuwe kinderlijn vliegt nu de deur al uit naar ieder die erover hoort, of ze hier voelt, of ziet... het is mij duidelijk dat ik eerst een grotere productievoorraad  moet maken voordat ik ze aan jullie allemaal ga tonen en aanbieden in mijn webshop... zo gaaf zijn ze ! Stay tuned !

Ik ga weer aan het werk..💛
Al het andere nieuws deel ik later... 

Maart

Megadruk met de lopende Natural Upgrade zaken. 
(Productie, consulten, advisering, bestellingen, administratie ) ziekenhuisprojecten  ( in april hierover meer)
Een super nieuw product gemaakt: Magnesiumolie Spray !
De allereerste sampleproductie van mijn nieuwe kinderlijn heb ik klaar.
Wat zijn ze gaaf!!! 


Februari, 

2021 is het inmiddels en jaaah we hebben weer nieuws! 
Ik heb weer een paar nieuwe mini Natural Upgrade producten vers van de pers! ...leuk leuk :)
Hiermee kan ik jullie als trouwe klant een keertje extra verwennen bij een grote bestelling!
Je gaat dus vanzelf wel ontdekken wat het is.... :)

En dat is nog niet alles want....

Er komt nog meer uitbreiding van het assortiment !
Ik ben al weken/maanden bezig in de voorbereiding.
Zo'n creatieproces is heerlijk, ik zit in een bubble vol flow en focus.
Als het over een paar weekjes klaar is kijk ik terug met het resultaat in mijn hand en weet ik nu al dat 
de verbazing er dan is van: Djiezisss koste dit nou zoveel tijd? 
Maar hier verkijk je je zo makkelijk aan. Allereerst mijn creativiteit; het grote plaatje zien. Dan een start maken met elk detail als apart hoofstuk. Ik noem even wat op: doelgroep, werkingen, juiste verpakking vinden, bestellen, uitwerken idee, regelgeving, tekst, kleur, vormgeving, details etikettering, teksten op de website, backend werk, tekst tekst inspiratie, opnieuw, nog een keer, nee, jaah!, even niets, stilte bubble, jaaah het krijgt vorm, vormgeving overbrengen naar Minke ( zij kan wat ik niet kan) voor het maken van het digitale etiketontwerp, tekstaanpassingen ivm etiketruimte, volg je het nog?... anyway... er zit schot in... komende week gaat het misschien wel lukken dat de etiketontwerpen naar de drukker kunnen? Hierna begin ik pas met het echte productiewerk, dan fotoshoots voor de site ......en dan ...dan gaat het zichtbaar worden hier op de site en bij Natural Upgraders ...

Net als in de natuur lijkt alles even stil te liggen onder een sneeuwwitte deken...maar onder deze zuiverende laag maakt de natuur zich op voor een ontluikende voorjaarsstart...I love it!

 


Nieuws November

Kijk! De website in een nieuwe jas!

In de eerste lockdown (maart) ben ik begonnen met het schrijven van meer tekst en uitleg op de website. Ik voelde aan dat er een enorme verschuiving zou gaan plaatsvinden van real life naar online. Spannend want ik was natuurlijk altijd bezig om jullie op beurzen en Natural Upgrade Ervaardagen te trakteren op readings en NU life te laten voelen en ervaren. Werk aan de winkel dus. Teksten schrijven, alle eerder gemaakte filmpjes integreren en meer... Maaike ( duizendpoot vriendin) stortte zich op het maken van nieuwe indeling en andere digitale/online kunstjes waaronder de kleurrijke blokjes en symbolen... niet alles wat we wilden veranderen was mogelijk in deze ( ooit gekozen) template ...maar de nieuwe indeling voor de NU producten staat! Jihoe!


Nieuws Oktober

Een flink aantal mini's klaar. Deze zijn tijdelijk verkrijgbaar bij de Natural Upgraders in Meerlo, Heeswijk-Dinther, Oss, Emmen, Horst, Gennep en Beuningen .


Nieuws September

Ja we kunnen weer een beurs draaien in Rijswijk! Van de vertrouwde plek H06 staan we nu op H05.

Welkom! 


Juni 2020

Deze maand zal ik weer regelmatig aanwezig zijn voor reading en toelichting in de winkels in Gennep, Horst en Beuningen. 


Mei 2020

OUD NIEUWS inmiddels ;)

DE SUNMILK IS KLAAR EN TE BESTELLEN IN DE WEBSHOP !

Ook de HANDSOAP is weer op voorraad !


Wist je dat....


  • de nieuwe liquid Hand Soap al na 1 dag was uitverkocht ..?!
  • er heel snel gewerkt is aan een nieuwe voorraad hiervan...
  • Natural Upgrade SunMilk de nieuwste aanwinst in het assortiment is. 
  • deze Sunmilk een "limited edition" en tijdelijk aanbod zal zijn. Het is met het Nederlandse weer een echt seizoensgebonden product. En je smeert toch het liefst een vers van de pers product, zoals je van ons gewend bent :)  Ik zal hier ook melden wanneer deze te verkrijgen is. Pre-orderen kan natuurlijk weer! Een krachtige bescherming op alle fronten voor alle sunny people :)
  • het tekstkaartjes ontwerp voor de Roomspray eindelijk klaar is... en ik er eerder in alle drukte echt geen inspiratie en tijd voor had. Met dank aan Minke Zegveld voor het digitale gebeuren ( not my talent)
  • deze "no beurzen en no presentatie" periode dan weer erg nuttig blijkt omdat er nu wel ruimte en flow is voor deze zaken.
  • ik met nog meer nieuws bezig ben... hierover later meer :)

Het is erg leuk om in de voorbereiding een aantal van jullie al te laten kennismaken met de basis van de cremes of sprays. Zo filmden we toevallig vorig jaar ook een spontaan testmomentje aan de Maas. En ja deze super verfrissende en verzorgende Natural Upgrade Handcream met de aardende boost, uit je hoofd in je lijf,  is zoals jullie weten al verkrijgbaar in de Natural Upgrade webshop en bij een aantal Natural Upgraders. ( Yet de Winter Boxmeer, Joyce Koffeman Valburg, Spirit&Gifts Beuningen, Juuls Kruidenhoekje Gennep en Horst ,Magic Angels Oost-Souburg)

Wil jij ook graag deel uitmaken van het Natural Upgrade testpannel ? Laat het me maar weten... :) 


© 2015 - 2021 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel