Nieuws en agenda

Natural Upgrade is altijd in beweging!

Je vindt ons op beurzen, in winkels en bij behandelaars waar ik jong en oud graag laat kennismaken met de fijne Natural Upgrade werking. Persoonsgerichte aandacht, uitleg en het laten ervaren staan dan centraal. 

De wie, wat, waar "kanjekomenkennismaken" agenda, lees je op de Facebook van Natural Upgrade.
Helaas is dit door corona op het moment een stuk minder mogelijk. Hopelijk snel weer.
Tot die tijd: pluis de website uit en ik sta altijd open voor een bericht of belletje!
XXX, Nicole


NIEUWS


DE SUNMILK IS KLAAR EN TE BESTELLEN IN DE WEBSHOP !

Ook de HANDSOAP is weer op voorraad !


Wist je dat....


  • de nieuwe liquid Hand Soap al na 1 dag was uitverkocht ..?!
  • er heel snel gewerkt is aan een nieuwe voorraad hiervan...
  • Natural Upgrade SunMilk de niuewste aanwinst in het assortiment is. 
  • deze Sunmilk een "limited edition" en tijdelijk aanbod zal zijn. Het is met het Nederlandse weer een echt seizoensgebonden product. En je smeert toch het liefst een vers van de pers product, zoals je van ons gewend bent :)  Ik zal hier ook melden wanneer deze te verkrijgen is. Pre-orderen kan natuurlijk weer! Een krachtige bescherming op alle fronten voor alle sunny people :)
  • het tekstkaartjes ontwerp voor de Roomspray eindelijk klaar is... en ik er eerder in alle drukte echt geen inspiratie en tijd voor had. Met dank aan Minke Zegveld voor het digitale gebeuren ( not my talent)
  • deze "no beurzen en no presentatie" periode dan weer erg nuttig blijkt omdat er nu wel ruimte en flow is voor deze zaken.
  • ik met nog meer nieuws bezig ben... hierover later meer :)

Het is erg leuk om in de voorbereiding een aantal van jullie al te laten kennismaken met de basis van de cremes of sprays. Zo filmden we toevallig vorig jaar ook een spontaan testmomentje aan de Maas. En ja deze super verfrissende en verzorgende Natural Upgrade Handcream met de aardende boost, uit je hoofd in je lijf,  is zoals jullie weten al verkrijgbaar in de Natural Upgrade webshop en bij een aantal Natural Upgraders. ( Yet de Winter Boxmeer, Joyce Koffeman Valburg, Spirit&Gifts Beuningen, Juuls Kruidenhoekje Gennep en Horst ,Magic Angels Oost-Souburg)

Wil jij ook graag deel uitmaken van het Natural Upgrade testpannel ? Laat het me maar weten... :) 


© 2015 - 2020 Natural Upgrade | sitemap | rss