Voor wie


Voor iedereen die gevoelig is


Ja, voor wie is Natural Upgrade nu eigenlijk? Eigenlijk voor iedereen. Alle Natural Upgrade producten helpen je een verbinding te maken met fijne lichte vibes, hebben een opschonende werking en herstellen je natuurlijke evenwicht. Mensen die hoogsensitief zijn zullen zich daar meer en eerder bewust van zijn.
Met Natural Upgrade geef je aandacht en ondersteuning aan je verbinding met je pure natuur, omring je je met een lichte liefdevolle en rustgevende sfeer en geef je jouw zelfhelend vermogen een flinke boost. Op een hele makkelijke manier. Even sprayen, een beetje crème smeren of jezelf heerlijk verzorgen in bad en onder de douche. Er is voor iedereen wel een passend product. En dat maakt dat vele kinderen en volwassenen de Natural Upgrade producten zo graag dagelijks gebruiken. 

ONDERAAN DEZE PAGINA VIND JE SPECIFIEKE DOELGROEPEN MET INTERESSANTE FILMPJES


Voorbeelden uit de praktijk


De inzetmogelijkheid en toepasbaarheid van Natural Upgrade is breed en veelzijdig. Momenteel werken we samen met reguliere specialisten, met ziekenhuizen, scholen, met winkeliers, pedicures, massage specialisten, coaches, schoonheidssalons, yogadocenten, fysiotherapeuten en diverse natuurgeneeskundig en energetische behandelaars. Deze mensen uit de praktijk weten als beste wie er allemaal baat bij heeft.
Met een camera filmden we een aantal spontaan vertelde ervaringsverhalen, met als resultaat een glimp uit de praktijk.
We hebben de filmpjes in verschillende categoriën geplaatst. Kijk je mee? Hieronder al een eerste voorbeeld van een prachtige familie!


KLIK HIERONDER OP DE SPECIFIEKE DOELGROEPEN OM DE FILMPJES TE ZIEN EN MEER...


© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel