Feet Care | Thyme, Eucalyptus & more 150ml - Stevige Aarding

Artikel 28 van 98
€ 24,95 (inclusief btw)

Energyboosted met extra aandacht voor ondersteuning in  stevige aarding .


De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

Natural Upgrade Feet Care is heerlijk om je voeten in de ochtend op te laden voor een drukke dag of je vermoeide en opgezette voeten na een zware dag krachtig te verfrissen en verzorgen. De energyboost geeft ondersteuning in stevige aarding, rust en ontspanning.

De bijzondere mix van kamfer, thym, eucalyptus, rozemarijn, citroengras, menthol, lavendel en tea tree olie stimuleert de doorbloeding van je huid ,werkt schimmelwerend en helpt tegen zweetvoeten. Bij voorkeur op je gewassen voeten smeren. 

►Een absolute musthave voor ieder sensitief gevoelig persoon, jong of oud.Smeer het sowieso in de ochtend om stevig gegrond je dag te beginnen. Dat biedt vele voordelen. 

Tip: smeer de voetjes van een kind er in de ochtend mee in en na een drukke schooldag voor het slapen gaan.

 

Lifestylecoach Miriam vertelt...

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel