Skin Oil | Vitamine E, Jojoba & more 200ml - Liefde en Zachtheid

Artikel 18 van 99
€ 44,00 (inclusief btw)

Energyboosted voor verbinding met zachtheid en liefde. En voor een beschermd thuisgevoel.


De verzorgingsproducten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

Natural Upgrade Skin Oil is heerlijk voor een zachte liefdevolle all-over bodyboost. Je kan deze olie dagelijks gebruiken als body-olie voor je lichaam en gelaat, als massage-olie, littekenolie, baby-olie, aftersunolie en als olie tegen zwangerschapsstriemen. Het is een niet vette olie op plantaardige basis die snel intrekt. Verrijkt met natuurlijke vitamine E voor goede weerstand, jojoba voor diepe voeding, bètacaroteen (vandaar de oranje kleur) voor souplesse van de huid en calendula voor kalmering van huidirritaties of oppervlakkige brandwondjes. 

Een bijzondere zachte liefdevolle verzorging voor jong en oud. Voor ieder die jij een dosis zachtheid en liefde gunt!

Deze 200 ml Natural Upgrade Skin Oil heeft een handige druppeldop. Dat is wel heel erg makkelijk doseren en maakt het mogelijk er maandenlang dagelijks van te genieten. 

Een fantastisch liefdevol cadeau. Voor jezelf, je gezin, voor zwangeren of als kraamcadeau voor moeder en kind! De energie is zo puur, zacht, liefdevol en daarom juist ook zeer geschikt voor baby's.

NB: In samenwerking met het Diakonesse ZH Utrecht afdeling Neonatologie ontvangen te vroeg geboren baby's periodiek een mini (30ml) skin oil. Hoe mooi is dat? (zie  filmpje hierover bij de mini Skin Oil)

 

Else van der Sloot, kunstenares, vertelt treffend hoe zij deze Skin Oil ervaart, kijk je mee?

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel