Sugar Scrub | Lemongrass & Mint 250gr - Verlichting en Ontlading

Artikel 35 van 98
€ 24,95 (inclusief btw)

Energyboosted voor ondersteuning in verlichting, ontlading en  om je dichter bij jezelf te brengen in je pure vreugdegevoel.


De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper.

Natural Upgrade Sugar Scrub is heerlijk voor een stevig reinigende en verfrissende boost van bijv. je armen, schouders, buik, benen en voeten. Deze Natural Upgrade Lemongrass & Mint met limoen, plantaardige olie en mint verwijdert op milde wijze dode huidcellen en heeft een diepverzorgende werking. Gebruik het op je natte huid onder de douche of in het bad.

Deze sprankelende fris geurende Lemongrass & Mint Scrub is heerlijk voor mannen en vrouwen. De Sugars en olie in de Scrub geven jou dat zachte velletje en de energie een enorm verfrissende boost. Ideaal om je 's avonds voor het slapen gaan eens flink op te schonen van een dag vol indrukken. 

Tip: Denk eraan het ook te gebruiken in de muggentijd. Muggen zijn namelijk niet zo dol op het citroenfrisse aroma :-)  

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel