NIEUWE GEUR

Energyboosted Roomspray 200 ml - Loslaten

Vorige Artikel 38 van 86 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

 Deze frisse zacht geurende energetische Roomspray  ( tikkeltje zeep/"zwitsal"geur) is een van de nieuwste producten uit de Natural Upgrade lijn waarmee meerdere mensen tegelijkertijd kunnen profiteren van lichte, fijne cleaning energie. Zo reinig je energetisch je huis en andere ruimtes in een handomdraai. Een handig product dus voor op scholen in huis, de klas, in de auto, in je huis, in je praktijk, winkel, etc.

Werkt op twee niveaus:
- Cleaning  van stralingsenergie (fijn wanneer je veel met computers werkt).

- Cleaning van energyvibes van anderen. 
 

Leuk weetje: Tijdens een beurs waar ik flink aan het sprayen was met deze Roomspray ... om hem te laten voelen en ervaren aan de mensen...
gaf mijn pinautomaat plots melding : geen verbinding...HUH? De rij wachtende mensen werd langer en langer
en wat hebben we gelachen met z'n allen toen we ontdekten wat de oorzaak was. Ik hoor mij nog zeggen: "er is iets verandert in de energie daarom is er geen bereik...soort opschoning"
Juist...dat was dus het effect van mijn eigen cleaning Roomspray. Die ik kersvers voor het eerst presenteerde op de beurs. Dan denk je even niet aan je pinautomaat haha... 
Deze Roomspray werkt flink energetisch opschonend èn neutraliserend bij elektrasmog. Dat is erg fijn voor stralingsgevoelige mensen!

 

 

© 2015 - 2023 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel