Startpakket Lavendel - Rust en Verlichting

Artikel 2 van 7
€ 78,95 (inclusief btw)

Voor volwassenen, kids en gezinnen die bekend zijn met prikkelgevoeligheid, HSP, onrust, stress, heb je de juiste mix voor een goede energiebalans in huis met het Natural Upgrade Startpakket.

In dit startpakket zit:
- Natural Upgrade Bodybutter
- Natural Upgrade Feetcare
- Natural Upgrade Handcream
- Natural Upgrade Bath&Shower

Bij de handcreme heb je keuze uit verschillende geuren. Dit startpakket is met Lavendel handcream.
Startpakketten met handcream Mango of handcream Kers, vind je ook in de webshop.

Welke momenten kan je deze producten het beste gebruiken?
Dat voel je waarschijnlijk zelf goed aan, maar hieronder geef ik je een paar tips voor het gebruik.

's Morgens begin je de dag met het smeren van de Natural Upgrade Feetcare onder en op je voeten , voor ondersteuning in een stevige aarding. Wanneer je beter in je lijf aanwezig bent middels aarding , hebben de prikkels overdag een andere uitwerking op je. En maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Wanneer je je overprikkeld voelt en er is geen gelegenheid de Natural Upgrade Feetcare te smeren of even in de natuur te gaan wandelen gebruik je de Natural Upgrade Handcream . Ideaal voor kinderen in hun etui op school of voor jezelf in je handtas.

Voor het slapen gaan spoel je de dag vol indrukken en prikkels makkelijker van je af met de Natural Upgrade Bath&Shower .

De Natural Upgrade Bodybutter kan je helpen om bij jezelf te blijven, bij je eigen hartsgevoel en werkt energetisch krachtig verlichtend . Ik noem dit de 'up'! Je smeert deze Natural Upgrade Bodybutter overdag een beetje op je handen of plaatselijk op je bovenlijf. Bijvoorbeeld bij een zwaar voelende of pijnlijk voelende nek, schouders of rug. Nooit overdag bodybutter op je onderbenen en voeten gebruiken immers hij werkt niet aardend.

Mocht je moeilijk in slaap vallen, smeer dan 's nachts eens wat Natural Upgrade Feetcare onder je voeten.

Kijk ook eens naar de Natural Upgrade Roomsprays. Mochten er gezinsleden niet van smeren houden dan breng je in een handomdraai met de Energetische Roomsprays een fijne opschonende of rustgevende energie in elke ruimte.

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel