Tijdelijk Uitverkocht

IC Pakket Mango

Artikel 41 van 98

Hoe mooi de uitbreiding in samenwerkingen met de reguliere gezondheidszorg en ziekenhuizen!

Een Intensive Care directeur heeft alle verzorgers, artsen, verpleegkundigen, medewerkers op de Intensive Care getrakteerd op een prachtig IC pakket met Natural Upgrade verzorgingsproducten . Als hart onder de riem en een handreiking in ontspanning. Hard nodig in deze roerige tijden!

Hoe deze samenwerking tot stand kwam?
Natural Upgrader Marline behandelt en masseert het IC personeel met Natural Upgrade Massage Oil en Natural Upgrade Bodybutter. Dit samenspel heeft natuurlijk een prachtige werking waar in de iC wandelgangen over gesproken werd. Gevolg: de opdracht voor het maken van een speciaal "IC pakket" met Natural Upgrade producten. Aan de slag dus. Marline met het pakketontwerp en haar prachtige kunstkaarten ( artlock.nl)  en ik met de gevraagde Natural Upgrade verzorging. Natuurlijk de welbekende verlichtende Natural Upgrade Bodybutter en om in de sfeer van massage te blijven maakte ik ook een nieuw passend product: Magnesium Oil Spray met de energetische werking liefde en loslaten . Top combi!

Voor wie zichzelf of een ander ook wil trakteren op deze toppers heb ik aantal van deze" IC-Pakketjes" productcombi beschikbaar!

Korte product toelichting Bodybutter voor wie deze nog niet kent :)

Deze Natural Upgrade Bodybutter is een MINI uitvoering 50ml en smeer je ter energetische verlichting en stroming op zwaar aanvoelende en pijnlijke plekken zoals rug, schouders, nek, keel, armen, heupen. meer info lees je elders in de webshop bij Bodybutter. De geur keuze is er voor Mango/Coconut (lichtzoet) en Lavendel. De werking van beiden is hetzelfde

Uitgebreide info Magnesium Oil Spray:

Magnesium staat bekend als hèt ontspanningsmineraal. Dat geldt niet alleen voor  je spieren en je zenuwen, maar voor álle cellen in je lichaam. Zonder voldoende magnesium blijven je cellen semi-actief en dit kost veel energie. Wanneer je ontspannen bent kun je veel makkelijker loslaten en herstellen. 
Een goede magnesiumbalans draagt bij aan een gelukkiger en vrolijker gevoel.

De Magnesium(Olie) in deze Spray komt uit de bekende Zechsteinbron en is natuurlijk, zuiver en krachtig. Deze Magnesiumolie is de hoogst geconcentreerde (31%) vloeibare vorm van magnesium chloride, opgelost in water. Het wordt magnesium olie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. 

Magnesium geeft mentaal en fysiek een boost
Magnesium zorgt voor optimale ontspanning
Magnesium maakt energie beschikbaar in je lichaam
Magnesium is geen medicijn maar een natuurlijk hulpmiddel.

Samengevat: Deze topbasis in ingredienten in combinatie met de krachtige energetische werking van Natural Upgrade maken van dit "kleintje" ( 50ml) een hele grote gezonde ontspanner!!

De Natural Upgrade Magnesium Oil Spray je over je hele lichaam behalve in je gelaat of plaatselijk daar waar je je jezelf die extra boost voor ontspanning en ontlading gunt.


Wij zelf sprayen deze rijkelijk over het hele lichaam in de avond voor het slapen gaan maar je kan het natuurlijk ook in de ochtend gebruiken,inmasseren na het wakker worden, minstens 10 minuten voordat je de douche ingaat, zodat de magnesium goed wordt opgenomen.

 

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel