Bath & Shower | For Men 200ml - Rust en loslaten

Artikel 6 van 8
€ 19,95 (inclusief btw)

Energyboosted voor ondersteuning in Loslaten en Ontspanning


Natural Upgrade Bath&Shower for Men is ontwikkeld voor de verzorging van het totale mannenlichaam. Deze milde verzorgende Hair&Body Wash heeft het krachtige aroma van sandelhout en is verrijkt met werkzame natuurextracten waaronder hop voor haargroeistimulering. 

De energyboost ter ondersteuning in Loslaten en Ontspanning maakt van het snelle doucheritueel van jongens en mannen een dieper opschonende verzorging van top tot teen. Niet alleen helpt deze showergel je bij loslaten, maar ook bij een extra stevig gevoel van rust.

Een aanrader deze te combineren met de Natural Upgrade Face Cream for Men. Een beschermende en voedende formule voor de jongens- en mannenhuid. Energyboosted voor innerlijke balans, uit het hoofd in het hart, aarding, en ontspanning. Heerlijk!

Daarnaast zijn ook de volgende Natural Upgrade producten geschikt voor mannen: De energyboosted Bodylotion Lavender, Bodybutter, de opschonende Scrub, liefdevolle Skin Oil, balanserende pure Argan oil, Cleansing Milk & Tonic, Lipbalm, aardende Feetcare, ontspannende Balm for legs en natuurlijk voor de sporters de superboosted Sportsgel.

Ontspannende en liefdevolle cadeaus voor jongens en mannen om zich van top tot teen mee te verzorgen.

De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel