Waarom Natural Upgrade?

-Hoogsensitief? Prikkelgevoelig ? Bewustzijnsontwikkeling? 

-Onrust in je lijf? Concentratie problemen? Slecht slapen? Stress? Burn-out? 

-Zwaar gevoel in je nek, schouders, tussen je schouderbladen, pijn?

We hebben allemaal wel ergens blokkades. Een plek in ons lichaam waar het niet lekker doorstroomt, een plek waar spanning zich makkelijk ophoopt. Bij onvoldoende ontlading en ontspanning kunnen de blokkades zwaar gaan voelen, ze kunnen je overprikkelen en stress en andere klachten geven. Dat is beslist geen pretje. Een goede energiebalans is dus erg belangrijk en vraagt om aandacht en aanpak. Hiervoor gebruik je de Natural Upgrade verzorging.

Natural Upgrade is energetische en fysieke verzorging in 1 en niet te vergelijken met een ander verzorgingsproduct. Natural Upgrade helpt je op een snelle makkelijke manier te ontladen, verlichten, op te schonen. Dit is voelbaar!  We zijn energie in een lichaam en steeds meer mensen weten dat en voelen dat ook. Of zullen dat nog gaan ontdekken en voelen. 

Voor de meeste gevoelige kinderen en volwassenen is aarding en in contact blijven met zichzelf, in plaats van meekleuren met hun omgeving, een hele grote uitdaging. Hiervoor bied Natural Upgrade jou goede ondersteuning. Op een simpele en snelle manier. Voor velen is het gebruik van de Natural Upgrade verzorging tevens dè self-care-boost in bewustzijnsontwikkeling. 

Als start raden we je het "Natural Upgrade startpakket" aan. Hierin zitten 4 producten die jou, je gezin, de basis geven voor een goede energiebalans. 

Als tweede stap en aanvullend op het startpakket raden we je de 2 verschillende Roomsprays aan. In een handomdraai breng je rust en reinig je, je eigen energieveld en de ruimtes in jouw huis, in je praktijk, op school, kantoor en meer. En het ruikt ook nog heerlijk! Bovendien laat je met het gebruik van de Roomsprays ook anderen op een subtiele manier mee profiteren van de fijne rustgevende en opschonende vibes, hoe fijn is dat ?! 


Hoewel kennis over "energie en energetisch werk"  niet persé nodig is om profijt te hebben van de Natural Upgrade verzorging... hieronder meer uitleg.

Alles in onze wereld bestaat uit energie. Alles vibreert. Zelfs metalen objecten of voorwerpen zo hard als steen. Ook wij mensen vibreren. En wij stralen bewust en onbewust onze vibraties uit. Dit is ons energieveld. Ons energielichaam. Dagelijks maken wij contact met elkaars energie en met die van onze omgeving. En wanneer iets minder goed of niet bij ons past, komt deze energie in botsing, in conflict met die van onszelf.  In feite wordt je de hele dag gespamd met allerlei vibes uit je omgeving. Dit kan voor vele kinderen en volwassenen behoorlijk onprettig aanvoelen. Een 'vol' hoofd gevoel, overprikkeling, stress, concentratie gebrek, woedeuitbarstingen, zwaar gevoel in je nek, je schouders, tussen je schouderbladen, pijntje hier, pijntje daar... het kunnen allemaal uitingen en gevolg zijn van die spam en onbalans in je energielichaam . 

Opschoning van je energieveld en ondersteuning van je energiebalans, je natuurlijke bescherming, je spamfilter, is dus erg belangrijk. Hiervoor gebruik je de Natural Upgrade verzorging. 


Wat er allemaal om ons heen gebeurt, daar hebben we over het algemeen weinig grip op. Waar je wel grip op kunt krijgen is jouw eigen energiebalans. Stevig in verbinding blijven met jouw pure natuur is een grote uitdaging voor de vele hooggevoeligerds onder ons. Wanneer je stevig in je kracht kunt blijven kan je de wereld om je heen makkelijker aan. Natural Upgrade ondersteunt je daarbij.


Met Natural Upgrade geef je aandacht en ondersteuning aan je verbinding met je pure natuur, omring je je met een lichte liefdevolle en rustgevende sfeer en geef je jouw zelfhelend vermogen een flinke boost. Op een hele makkelijke manier. Even sprayen, een beetje crème smeren of jezelf heerlijk verzorgen in bad en onder de douche. Er is voor iedereen wel een passend product. En dat maakt dat vele kinderen en volwassenen de Natural Upgrade producten zo graag dagelijks gebruiken. 


De Natural Upgrade verzorgingsproducten bestaan qua crème -samenstelling uit hoofdzakelijk natuurlijke en plantaardige ingredienten. Dit percentage varieert van 96% -100% . Wat een fijne pure basis! De liefdevolle energetische Natural Upgrade boost maakt jouw verzorging vervolgens helemaal compleet!


Buiten in de natuur voelen we ons meestal blij, rustig en fijn. De oerkracht van de natuur schoont ons op, biedt rust en geeft balans. Een boswandeling of duik in zee kan wonderen voor ons doen wanneer we ons gestressed en minder prettig voelen. Echter hebben we daar niet iedere dag de tijd of mogelijkheid voor. Een alternatief om je met die kracht van de natuur te verbinden is dan natuurlijk erg welkom en superfijn om binnen handbereik te hebben. Daarom ...Natural Upgrade !

Natural Upgrade by Nicole Jansen

Gastenboek

  • 19-10-2020 - Hi lieve Nicole!
    Via Yet ben ik jou producten gaan gebruiken,...  lees meer
  • 16-10-2020 - Zeer onder de indruk van de producten van Nicole! Mijn...  lees meer
  • 12-10-2020 - Lieve Nicole, ben jij je bewust hoeveel rust en liefde...  lees meer
Plaats een bericht

Jouw wellness product op maat

Je kunt er ook voor kiezen om je wellness product op maat te laten maken. Een energyboost speciaal bij jou passend op dit moment. Lees verder..

Energyboost

Overal om je heen is positieve energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Lees verder..

© 2015 - 2020 natural upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel