Hand Cream | Cherry 30 ml - Ontprikkeling en Aarding

Artikel 33 van 98
€ 12,95 (inclusief btw)

Energyboosted  om te aarden, ter ondersteuning voor verbinding met je eigen pure gevoel en innerlijke rust.

De wellness producten van Natural Upgrade ( NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie.''Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je bewust aandacht aan zowel lichaam als geest. Natural Upgrade verbind je met energie waarbij je je thuis voelt.

Deze Hand Cream is erg fijn om jezelf tussendoor te ontprikkelen en een verlichtende boost te geven. Uit je hoofd, in je rust.

Handig voor in je handtas en/of geef hem mee aan een kind voor in het schooletui als energetische opfrisser tijdens de schooluren.

De hele zoete kersengeur blijkt erg favoriet bij de meisjes van 3 tot en met ongeveer 9 jaar. Smeer het bij de vingertoppen. Daar zitten de acupunctuurpunten, de meridianen, en maak je direct verbinding voor een optimale werking. Een klein beetje is al voldoende. Zo kan je er lekker lang profijt van hebben.

Tip: Doe het de eerste keer even samen met je kind en kijk samen onderstaand filmpje!

 Shania en Megan uit Rotterdam vertellen voor de camera waarom en wanneer zij de energetische verzorgingsproducten gebruiken. Ze vonden het spannend omdat ik alle filmpjes in 1 x shoot , zonder script en overleg vantevoren... gewoon hup zoals het gaat. Mooi hoe ze vertellen en nuttige info geven voor diegenen die nog niet bekend zijn met het gebruik van de Natural Upgrade verzorgingslijn. Kijk en luister je mee ?

 

© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel