IC Pakket Lavender

Vorige Artikel 2 van 2
€ 29,95

Hoe mooi de uitbreiding in  samenwerkingen met de reguliere gezondheidszorg en ziekenhuizen!

Een Intensive Care directeur heeft alle verzorgers, artsen, verpleegkundigen, medewerkers op de Intensive Care getrakteerd op een prachtig IC pakket met Natural Upgrade verzorgingsproducten . Als hart onder de riem en een handreiking in ontspanning. Hard nodig in deze roerige tijden!

Hoe deze samenwerking tot stand kwam?
Natural Upgrader Marline behandelt en masseert het IC personeel met Natural Upgrade Massage Oil en Natural Upgrade Bodybutter. Dit samenspel heeft natuurlijk een prachtige werking waar in de iC wandelgangen over gesproken werd. Gevolg: opdracht voor het maken van een speciaal IC pakket met Natural Upgrade producten. Aan de slag dus. Marline met het speciale pakketontwerp en haar prachtige kunstkaarten ( artlock.nl)  en ik met de gevraagde Natural Upgrade verzorging. Natuurlijk de welbekende verlichtende Natural Upgrade Bodybutter en om in de sfeer van massage te blijven een diep werkende ontspannende Natural Upgrade Magnesium Oil Spray met de energetische werking voor liefde en loslaten.
Allebei in een 50 ml (mini-) uitvoering. Top combi!

Voor wie zichzelf of een ander ook wil trakteren op deze toppers heb ik een aantal van deze" IC-Pakketjes"  productcombi  beschikbaar!

Korte product toelichting voor wie nog niet bekend is met de Bodybutters : )

Deze Natural Upgrade Bodybutter (50ml) smeer je ter energetische verlichting en stroming op zwaar aanvoelende en pijnlijke plekken zoals rug, schouders, nek, keel, armen, heupen. De geur keuze is er voor Mango/Coconut (lichtzoet) en Lavendel. De werking van beiden is hetzelfde. 

Uitgebreide toelichting over de Magnesium Oil spray 50ml

Magnesium staat bekend als hèt ontspanningsmineraal. Dat geldt niet alleen voor  je spieren en je zenuwen, maar voor álle cellen in je lichaam. Zonder voldoende magnesium blijven je cellen semi-actief en dit kost veel energie. Wanneer je ontspannen bent kun je veel makkelijker loslaten en herstellen. 
Een goede magnesiumbalans draagt bij aan een gelukkiger en vrolijker gevoel.

De Magnesium(Olie) in deze Spray komt uit de bekende Zechsteinbron en is natuurlijk, zuiver en krachtig. Deze Magnesiumolie is de hoogst geconcentreerde (31%) vloeibare vorm van magnesium chloride, opgelost in water. Het wordt magnesium olie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. 

Magnesium geeft mentaal en fysiek een boost
Magnesium zorgt voor optimale ontspanning
Magnesium maakt energie beschikbaar in je lichaam
Magnesium is geen medicijn maar een natuurlijk hulpmiddel.

Samengevat: Deze topbasis in ingredienten in combinatie met de krachtige energetische werking van Natural Upgrade maken van dit "kleintje" ( 50ml) een hele grote gezonde allround ontspanner!!

De Natural Upgrade Magnesium Oil Spray je over je hele lichaam of plaatselijk daar waar je je jezelf die extra boost voor ontspanning en ontlading gunt.


Wij zelf sprayen deze rijkelijk over het hele lichaam in de avond voor het slapen gaan maar je kan het natuurlijk ook in de ochtend inmasseren, minstens 10 minuten voordat je de douche ingaat.

 

 

 

© 2015 - 2022 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel