Natural Upgrade voor IC zorgverleners

Hoe mooi de uitbreiding in samenwerkingen met de reguliere gezondheidszorg en ziekenhuizen!

De Intensive Care directeur van het Jeroen Bosch ziekenhuis heeft alle verzorgers, artsen, verpleegkundigen, medewerkers op de Intensive Care getrakteerd op een prachtig IC pakket met Natural Upgrade verzorgingsproducten . Als hart onder de riem en een handreiking in ontspanning. Hard nodig in deze roerige tijden!

Hoe deze samenwerking tot stand kwam?

Natural Upgrader Marline Brink behandelt en masseert in het Jeroen Bosch ZH  het IC personeel met Natural Upgrade Massage Oil en Natural Upgrade Bodybutter. Dit samenspel heeft natuurlijk een prachtige werking waar in de iC wandelgangen over gesproken werd en onder de aandacht kwam van de IC directeur. Gevolg: Marline ontving van IC directeur Jo, de opdracht voor het maken van een speciaal "IC pakket" met Natural Upgrade producten. Aan de slag dus. Creatieve duizendpoot Marline met haar "In Case" pakketontwerp en de finishing touch aan haar prachtige kunstkaarten collectie met persoonlijke boodschap voor ieder en ik met de gevraagde Natural Upgrade verzorging. Natuurlijk de welbekende verlichtende Natural Upgrade Bodybutter en om in de sfeer van Marline's massages te blijven maakte ik ook een nieuw passend product: Magnesium Oil Spray met de energetische werking liefde en loslaten . Top combi!

Ook fijn te weten is dat de magnesium in deze nieuwe Natural Upgrade "Magnesiumolie Spray" uit de  Zechstein bron komt. En dus van de allerbeste zuivere en krachtige kwaliteit is . Dat is natuurlijk weer helemaal de bedoeling !
Zo grappig vind ik het zelf dan weer hoe moeiteloos de hiervoor benodigde samenwerkingen op mijn pad verschijnen ... maar dat is weer een ander verhaal voor een ander moment :) 

29 April rond de klok van 16.00 u , was het Jeroen Bosch ZH podium voor Marline waarop ze Jo, de man met een gouden hart voor zijn zorg personeel,   het eerste gouden "In Case" Pakket overhandigde. 
Zorg voor de zorg... ????

De eerste mooie reacties stromen al binnen ...

Zo fijn hoe we met z'n allen een  puzzelstukje zijn in de zorg voor elkaar ! 

Voor wie wil ...heb ik (tijdelijk) een aantal van deze" IC-Pakketjes" productcombi beschikbaar :)
 

Natural Upgrade yourself☀️
Choose your vibe ????

 

Energetische verzorging voor kinderen en volwassenen 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2015 - 2021 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel