Natural Upgrade voor IC zorgverleners

Hoe mooi de uitbreiding in samenwerkingen met de reguliere gezondheidszorg en ziekenhuizen!

De Intensive Care directeur van een groot bekend ziekenhuis heeft alle verzorgers, artsen, verpleegkundigen, medewerkers op "zijn" Intensive Care afdeling getrakteerd op een prachtig IC pakket met Natural Upgrade verzorgingsproducten . Als hart onder de riem en een handreiking in ontspanning. Hoe mooi! En hard nodig in deze roerige tijden!

Hoe deze samenwerking tot stand kwam?

Natural Upgrader Marline behandelt en masseert het IC personeel met Natural Upgrade Massage Oil en Natural Upgrade Bodybutter. Dit samenspel heeft natuurlijk een prachtige werking waar in de iC wandelgangen over gesproken werd. Gevolg: Marline ontving de opdracht voor het maken van een speciaal "IC pakket". Aan de slag dus. Creatieve duizendpoot Marline met haar "In Case" pakketontwerp en ik met de gevraagde Natural Upgrade verzorging voor in het IC pakket.. Natuurlijk hoort daar de welbekende verlichtende Natural Upgrade Bodybutter in te zitten en om in de sfeer van Marline's massages te blijven maakte ik ook een nieuw passend product: Magnesium Oil Spray met de energetische werking liefde en loslaten . Top combi!

Ook fijn te weten is dat de magnesium in deze nieuwe Natural Upgrade "Magnesiumolie Spray" uit de  Zechstein bron komt. En dus van de allerbeste zuivere en krachtige kwaliteit is . Dat is natuurlijk weer helemaal de bedoeling !
Zo grappig vind ik het zelf dan weer hoe synchroon de hiervoor benodigde samenwerkingen op mijn pad verschijnen ... maar dat is weer een ander verhaal voor een ander moment :) 

29 April rond de klok van 16.00 u , was het ZH podium voor Marline waarop ze de man met een gouden hart voor zijn zorg personeel,   het eerste gouden "In Case" Pakket overhandigde. 
Zorg voor de zorg... 

De eerste mooie reacties stromen al binnen ...

Zo fijn hoe we met z'n allen een  puzzelstukje zijn in de zorg voor elkaar ! 

Voor wie wil ...heb ik (tijdelijk) een aantal van deze" IC-Pakketjes" productcombi beschikbaar :)

Note: Intussen zijn we een aantal maanden verder en omdat er veel vraag naar deze combi pakket producten is heb ik deze opnieuw voor jullie geproduceerd en beschikbaar. 
Geniet er van , op=op :)

 

Natural Upgrade yourself☀️
Choose your vibe 

 

Energetische verzorging voor kinderen en volwassenen 
 

 

Sorteer op
© 2015 - 2024 Natural Upgrade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel